Mire számíthatunk, mivel a SOL nem mutatja a lassulás jeleit

-

A Solana (SOL) gravitációs rallyja karácsony napján is folytatódott, mivel az érme 7,37%-ot pumpált az elmúlt 24 órában, és elérte a 120 dollárt, a CoinMarketCap adatai alapján megfigyelhető.

A Solana megállíthatatlan

Ezzel a SOL éves szintű (YTD) hozama 13-szorosára robbant, ami lenyűgöző teljesítmény, figyelembe véve, hogy az eszköz tavaly ugyanekkor az FTX által kiváltott FUD miatt mélypontra süllyedt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A rally vonzotta a profitra éhes kereskedők seregét. A SOL napi kereskedési volumene az ünnepi hétvégén hatmilliárd fölé lőtt, karácsonykor kisebb visszalépéssel 5,9 milliárd dollárra, a Santiment szerint.

Forrás: Santiment

Ráadásul a legtöbb befektető pozitívan állt a Solanához, amit a súlyozott hangulat pozitív értékei is bizonyítanak.

A Solana rallyja a láncban zajló aktivitását is hajtotta. A kriptokutató Emperor Osmo posztja szerint a hálózatának növekedése decemberben elérte az év havi csúcsát. Ez annak a jele volt, hogy nagyon sok új felhasználó szállt be a hálózatba.

A főbb mutatók egészséges növekedést mutatnak

A hálózati aktivitás megugrása a Solana ökoszisztémába beáramló tőke erőteljes megugrása mellett történt.

Az Oxscope adatai szerint a Solanán lekötött teljes érték (TVL) 3,6 milliárd dollárral nőtt, ami 56%-os emelkedést jelent.

Valójában a Solana TVL-növekedése eltörpült más nagy okosszerződéses hálózatok, például az Ethereum, a BNB Chain és az Avalanche növekedése mellett.

SOL

Forrás: Oxscope

A magasabb TVL-szintek a protokoll sikerét és népszerűségét jelzik. A befektetők aktívan vizsgálják a TVL változásait, hogy megalapozott döntéseket hozhassanak az egyes hálózatokba való befektetésről.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Solana iránti érdeklődés szárnyal

A Solana körüli hírverés akkora volt, hogy az Egyesült Államokban a Google keresési volumenben megelőzte az Ethereumot, ahogyan azt Patrick Scott kriptoelemző kiemelte.

És a legjobb talán még csak most jön. A Hyblock Capital adatainak elemzése szerint a piac a kapzsiság felé billent, ami arra utal, hogy a további felhalmozás folytatódhat.

Ez viszont tovább tolhatja a SOL-t fefelé.

SOL

Forrás: Hyblock Capital

Olvastad már? Új szabályokat vezet be a kriptopénzekre az Egyesült Arab Emírségek

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!