A Polkadot ára 7 nap alatt 36%-ot emelkedett

-

A 2023-as év a végéhez közeledik, és a Polkadot (DOT) ökoszisztéma továbbra is aktív, mivel számos új fejlesztés történt.

Miközben a blokklánc körüli fejlesztések fokozódtak, a DOT árfolyama is bikássá vált, mivel kétszámjegyű növekedést regisztrált.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Polkadot fejlesztési aktivitása továbbra is magas marad

A Santiment adatainak vizsgálata azt mutatta, hogy a blokklánc körüli fejlesztési aktivitás az ünnepi időszakban is magas maradt.

Ez a DOT fejlesztési aktivitási grafikonjából is kitűnt, amely december 25-ig folyamatosan emelkedett.

polkadot

Forrás: Santiment

A Polkadot Insider, egy népszerű X fiók nemrég közzétett egy tweetet, amelyben kiemelt néhány új fejlesztést, amelyek a DOT magas fejlesztési aktivitásának oka lehetett.

A tweet szerint a DOT készen áll arra, hogy a Parity Technologies és a Unity of Games együttműködésével integrálódjon a Pokémon Go és a Call of Duty Mobile mögött álló játékmotorral.

Ezen kívül a Polkadot Parachain Crust hálózata stratégiai partnerséget kötött az Algoranddal.

A Polkadot bikák nem állnak meg!

Mindezek közepette a DOT árfolyammozgása bikás lendületet vett. A CoinMarketCap szerint a DOT több mint 35%-kal emelkedett az elmúlt hét napban.

Valójában csak az elmúlt 24 órában a Polkadot értéke több mint 6%-kal ugrott meg. A cikk írásakor a DOT 9,36 dolláron mozgott, több mint 11,8 milliárd dolláros piaci kapitalizációval, amivel a 11. legnagyobb kriptónak számít.

Ali, egy népszerű kriptoelemző azonban nemrég rámutatott egy lehetséges eladási szignálra.

A tweetje szerint az A metrika eladási jelzést jelzett a DOT heti grafikonján, mivel a 100-EMA-nál egy kulcsfontosságú ellenállást ért el.

Ezért, hogy lássuk, történt-e eladás, megnéztük a Hyblock Capital adatait.

Elemzésünk szerint a DOT a 9,5 dolláros zóna közelében a likvidáció emelkedésének volt tanúja.

A likvidáció megugrása miatt a token árfolyama enyhe árkorrekciót tapasztalt, mivel nem sikerült 9,5 dollár fölé emelkednie.

Forrás: Hyblock Capital

Ezután vetettünk egy pillantást a Polkadot napi grafikonjára, hogy lássuk, valószínűsíthető-e az árfolyam csökkenése.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A DOT MACD-je továbbra is a vevők mellett maradt, mivel bikás kereszteződést mutatott.

Az ára azonban megérintette a Bollinger szalagok felső határát. Emellett a Chaikin Money Flow (CMF) lefelé mutatót regisztrált, ami egy árfolyam-csökkenés lehetőségére utal.

polkadot
Forrás: TradingView

Olvastad már? Web3 küldetés: Küldetés 1000 dollárért!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!