Web3 küldetés: Küldetés 1000 dollárért!

-


Vendégbejegyzés


Vegyen részt a Fairspin különbféle programjában a Web3 küldetés keretén belül – teljesítse a feladatokat, oldjon fel újakat, és szerezzen XP-t, hogy a győztesek között foglalhasson helyet!

A Fairspin egy blokklánc kaszinó, amely biztosítja a teljes átláthatóságot és a tisztességes játékot.

A Trueplay megoldást használja az adatoknak a platformról a megváltoztathatatlan digitális főkönyvbe történő továbbításához.

A nyilvántartásba vételt követően minden tranzakció és játékművelet megtekinthető a Trueplay Explorer segítségével, ahol azok valós időben jelennek meg.

Amellett, hogy biztosítják az eredmények tisztességességét, a hozzáadott Web3 opciók teljesen új szintre emelik a játékot, még inkább magával ragadóvá és játékosközpontúvá téve azt.

A Fairspin felhasználói csatlakozhatnak a Play to Earn és Hold to Earn programokhoz, így maximálisan élvezhetik a gamifikációt.

A Web3 küldetés végtelen szórakozást ígér, amelyet a Fairspin legjobb hagyományai szerinti átláthatóság támogat.

A küldetés résztvevői sokféle tevékenységet élvezhetnek, a játéktól és a staking tokenektől kezdve a sportfogadáson át a különböző közösségi médián keresztül történő különböző akciók teljesítéséig.

Az esemény december 26-tól január 23-ig tart, a szabályok pedig egyszerűek:

  1. Jelentkezzen be a zealy.io fiókjába.
  2. Kezdje el teljesíteni a feladatokat, hogy XP-t szerezzen
  3. A legtöbb XP-t szerzett felhasználók jutalomban részesülnek.

A legtöbb XP-t szerzett 20 résztvevő osztozik az 1000 USDT nyereményalapon:

1. hely – 200 USDT
2-3. helyezett – 100 USDT
4. hely – 60 USDT
5-7. hely – 50 USDT
8-20. hely – 30 USDT

A nyereményeket a felhasználók fairspin.io számlájára írjuk jóvá.

Használja ki a lehetőséget, hogy egyszerű jutalmakhoz jusson, miközben óriási szórakozást nyújt az átláthatóságra épülő blokklánc platformon.

Csatlakozzon és ajánlja barátait, hogy együtt élvezhessék az akciót!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!