Tim Draper a Bitcoin tömeges elterjedésére számít a közeljövőben

-

A kriptovaluták világában egyre nő az érdeklődés és az elvárások szintje a Bitcoin iránt, amelyet most a milliárdos Tim Draper új szemszögből véleményezett.

A kriptobefektető és vállalkozó a Bitcoin jövőjével kapcsolatban izgalmas előrejelzéseket osztott meg a Coin Bureau-val készített friss interjújában.

Draper a Microsofttal való párhuzamot hozta fel, kiemelve, hogy a bitcoin a kriptovilág alap-platformja lehet, ahol a fejlesztők új technológiákat indíthatnak el, ez pedig hatékonyan összpontosítja a kriptovaluták alkalmazásai lehetőségeit.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ahogyan a Microsoft a Word és az Excel programokat hozta létre, Draper szerint a Bitcoin fejlesztői is létrehozhatnak változatokat más kriptoprotokollok alapján.

Az interjú során kiemelte, hogy a Bitcoin kezdeti szerepén továbbnőve az iparág a kísérletezés lehetőségét biztosította más kriptopénzekkel, mint például az Ethereum vagy a Solana.

Most azonban azt látja, hogy a kriptoipar egyfajta konszolidáció felé mozdul el, ahol az NFT-k, a decentralizált pénzügyek (DeFi) és az okosszerződések iránti érdeklődés kezd elhalványulni, és a nagyobb figyelem ismét a Bitcoinra irányul.

Draper azt is elárulta, hogy 2024-ben a BTC ára elérheti a 250.000 dollárt, és mivel a kriptopénz jelenlegi ára, a cikk írása pillanatában 43.850 dolláron áll, ez jelentős emelkedést jelentene.

Ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy egy ilyen szintű növekedés csak a kezdet lenne, és a BTC értéke ennél is tovább növekedhet.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Bár nem részletezte, hogy hol stabilizálódhat az ár, az optimizmusa érezhető volt az általa vizionált irányban.

A befektető nézőpontja elgondolkodtató perspektívát kínál a Bitcoin jövőjéről, és azt sugallja, hogy a kriptopénz nemcsak a piac vezetője lehet, hanem egy olyan platform is, amelyen keresztül a különböző technológiák és alkalmazások fokozatosan összefonódhatnak, erősítve ezzel a kriptovaluták szerepét az új, globális pénzügyi rendszerben.

Olvastad már? Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Kriptoworld.hu!

Forrás: dailyhodl.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!