Polkadot (DOT) technikai elemzés 12.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polkadot (DOT)

A Polkadot (DOT) folytatta emelkedő pályáját, miután december 23-án 7,57 dollárra esett vissza.

Korábban arról számoltunk be, hogy a 7,1-7,9 dollár egy erős keresleti zóna a DOT számára egy magasabb időkeret szempontjából.

A Polkadot december 21-én szintén megugrott a hálózati aktivitás. Ez a blokklánc bevételeinek is jelentős lökést adott, ami jó híreket vetített előre a befektetők számára.

A DOT technikai elemzése az egynapos grafikonon határozottan bikás előjeleket mutatott.

A 7,1-7,9 dolláros régió a háromnapos grafikon alapján erős ellenállási zóna volt. Ez volt egyben a 2023-as korábbi csúcs is.

Az elmúlt két hétben a bikák elég nyomást építettek ki ahhoz, hogy az árakat a 7,9 dolláros szint fölé hajtsák.

Ezt követte a 7,57 dolláros szint újbóli tesztelése és újabb emelkedés. A DOT a cikk megjelenésekor 9,19 dolláron kereskedett, és gyorsan nőtt.

Az RSI 73,08 volt, és erős bikás lendületet jelzett. A december 22-én ellenállásként működő 8,58 dolláros szint gyors átlépése szintén a bikás szándék jele lett.

Az OBV is magasabbra emelkedett, ami folyamatos vásárlási volument jelzett.

December 16. és 20. között a Open Interest chart az árakkal együtt lejjebb csúszott. A DOT az akkori D3 ellenállási zónáról, 7,26 dollárról 6,5 dollárig esett. Ezt követően a bikák visszavágtak.

Mind az árfolyam, mind az OI gyorsan emelkedni kezdett, megragadva a spekulánsok intenzív bikás hitét.

A spot CVD december 17-e óta szintén emelkedő tendenciát mutat. Ez azt jelentette, hogy az alacsonyabb időtávú áresések ellenére a spot piaci szereplők továbbra is DOT-ot vásároltak.

A CVD tovább emelkedett, ami azt jelenti, hogy a vételi nyomás nagy volt, és a DOT-árak valószínűleg a 9,65 dollárnál lévő következő ellenállási szint felé nyomulnak.

Ha ezt megmásszák lehet egy kisebb szússzanás, és ha elég erő marad a bikákban, célba veszik a 10 dolláros határt.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!