Cardano: Ez egy újabb rali kezdete?

-

A Cardano (ADA) a Coinglass adatai szerint az elmúlt néhány hétben a Funding Rate jelentős és pozitív emelkedésének volt tanúja.

A december 23-án jelentős csökkenés volt a Funding Rate-ben, az elmúlt 24 órában 0,04%-ról 0,01% körüli értékre esett vissza, majd a cikkünk megjelenésekor ismét 0,03%-ra emelkedett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A pozitív Funding Rate árfolyam-emelkedésre való tippelést jelez, a markáns emelkedés pedig a kereskedők fokozott optimizmusára utal.

Az ADA végre követi a pozitív trendet?

A Cardano árfolyamgrafikonja az elmúlt napokban következetesen csökkent, ami a sajtóidőbeli folyamatok alapján a hosszú likvidálások lehetséges növekedésére utal.

Az ADA december 24-én több mint 3%-os veszteséget szenvedett el, és 0,59 dollár körül zárt.

E cikk írásakor azonban az árfolyam pozitívabb tendenciát mutatott, 4%-os emelkedéssel, 0,619 dollár körüli értéket elérve.

cardano
Forrás: tradingview.com

Ez örvendetes fellendülést jelentett a háromnapos csökkenés után, amely során mintegy 6%-ot veszített az értékéből.

Az ingadozások ellenére a Cardano december eleje óta összességében pozitív trendet tart fenn, ami a mozgóátlagokból és a Relative Strength Indexből (RSI) is kitűnik.

A kedvező árfolyam-trend kedvező indikátora a rövid mozgóátlag volt, amely következetesen a hosszú mozgóátlag fölé tendált. Az árfolyam a sárga és a kék vonal felett maradt, megerősítve a pozitív momentumot.

Az RSI szintén következetesen a semleges vonal felett maradt, 61-es körüli értéket regisztrálva, ami erőteljes bikás trendre utal.

Az emelkedések és visszaesések ellenére a Cardano grafikonelemzése az elmúlt hetekben általánosságban pozitív pályát sugallt.

A Cardano fenntartja a TVL-t 400 millió dollár felett

Az árfolyam-trend mellett a Cardano másik biztató mérőszáma a Total Value Locked (TVL).

A DefiLlama elemzése szerint a TVL az októberi fellendülés óta az ingadozások ellenére 400 millió dollár körül maradt.

Az írás időpontjában a TVL 417 millió dollár körül volt.

Olvastad már? Web3 küldetés: Küldetés 1000 dollárért!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!