Mikortól kezdődik az altcoin szezon és mely kriptovalutákat érdemes előtte megvenni?

-


Vendégbejegyzés


A kevésbé ismert kriptovaluták felfutása gyakran jelzi a piaci változásokat. Miközben az izgatottság 2024-ben fokozódik, a megfelelő kiszemeltek azonosítása döntő fontosságú lehet a kereskedők számára.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a jelenség időszerű megjelenését, és kiemelünk néhány ígéretes altcoin lehetőséget, amelyeket a potenciális növekedés szempontjából érdemes megfontolni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bikafutás kibontakozásával a hangsúly a stratégiai kiválasztáson van, hogy navigálni lehessen a gyorsan fejlődő kriptoterületen.

A BlastUP token várhatóan 1000%-kal emelkedik az év végére

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, köszönhetően annak a nagy potenciálnak, hogy a kriptoipar egyik fő erejévé váljon.

Ez a Blast-on lévő úttörő startup már több mint 12.000 aktív felhasználót vonzott.

altcoin

A BlastUP jelenleg is zajló előértékesítése hatalmas siker, eddig több mint 5 millió dollárt gyűjtöttek össze.

A BlastUP token-t a kripto szakértők rejtett kripto gyöngyszemnek tartják, amely az év végére 1000%-kal ugorhat az egekbe.

>> Vásároljon BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segítségével a kripto startupok gyorsabban növekedhetnek és többet kereshetnek. A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett.

A BlastUP rohamosan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta felszáll nélküled! <<

Pyth Network ár áttekintése: Mi a következő lépés a PYTH számára?

Az elmúlt héten a Pyth Network (PYTH) árfolyama körülbelül 17%-kal esett vissza, és egy hónap alatt egy figyelemre méltó, 39% közeli esés következett be.

Ennek ellenére a PYTH az elmúlt hat hónapban közel 44%-kal emelkedett. Jelenleg az árfolyam 0,51 és 0,67 dollár között ingadozik.

Az árfolyam nem mutat egyértelmű impulzív vagy korrekciós trendet, hanem szélesebb áringadozásokba keveredik.

A Pyth Network jövőjét tekintve az árfolyam nehezen tudna átmászni a legközelebbi ellenálláson, a 0,77 dolláron.

Ha mégis sikerül, akkor a következő akadály a 0,93 dollárnál van. Ha viszont az ár csökken, akkor a 0,45 dollárnál van egy támasz, egy másik pedig a 0,29 dollárnál, ami tarthat.

Az RSI és a Stochastic mutatók nem mutatnak sem túlvett, sem túladott állapotokat, a PYTH növekedést és visszavonulást egyaránt láthat, a piaci hangulatot pedig a hajtóerőnek tekintve.

NEAR protokoll árstabilitás növekedési potenciállal

A NEAR Protocol kriptopénzzel 6,38 és 7,68 dollár között kereskednek. Az elmúlt héten 4,61%-kal nőtt az értéke, de az elmúlt hónapban 3,43%-kal csökkent.

Az elmúlt hat hónap 405,83%-os szárnyalása után az árfolyam a nyereség és a nyugalom jeleit is mutatja.

Körültekintően mozog, ami az emelkedés és a csökkenés kiegyensúlyozott keverékére utal a piacon.

A NEAR a 8,31 dollárnál lévő első ellenállás felé haladhat, majd esetleg a 9,61 dollárnál lévő második ellenállás felé. Lefelé nézve, ha az 5,71 dolláros szint alá törik, a következő kulcsfontosságú szint a 4,41 dolláros szint.

A NEAR a jelenlegi indikátorok szerint nem túlvásárolt vagy túladott, ami teret ad a változatos piaci mozgásoknak.

Bár a múltbeli növekedés lenyűgöző, a kereskedőknek figyelniük kell mind az ellenállás felé való előrehaladást, mind a támaszszintek felé való merülést.

Polygon (MATIC) árelemzés és betekintés

Az elmúlt héten a MATIC néven ismert altcoin árfolyama enyhe, 2,10%-os csökkenést mutatott. Az elmúlt egy hónapban jelentősebb csökkenést mutatott, az árak 29,54%-kal estek.

Fél évre visszatekintve azonban a MATIC 9,90%-ot erősödött. Jelenleg a MATIC árfolyama 0,68 és 0,76 dollár között mozog.

Jelenleg az érme nem mutat határozott irányt, az ársáv alsó vége körül lebeg, és korrekciós mozgásra utal.

A MATIC árkilátásai szempontjából az óvatos optimizmus tűnik kulcsfontosságúnak. A jelenlegi sáv a 0,64 dolláros legközelebbi támasz és a 0,81 dolláros ellenállás között húzódik, így az érme hamarosan tesztelheti ezeket a szinteket.

A jelenlegi tendenciák kisebb ereje, amelyet az alacsony MACD és a 25,92-es Stochastic érték jelez, felfelé irányuló fordulat lehetőségére utalhat, ugyanakkor instabilitásra is figyelmeztet.

A technikai mutatók keveréke vegyes hangulatot mutat, ami a fellendülés felé hajolhat, ha a kriptopénzpiac az olyan altcoinoknak kedvez, mint a MATIC.

Következtetés

A jelenlegi bikafutás azt sugallja, hogy a befektetők szívesen azonosítják az erős növekedési potenciállal rendelkező kriptovalutákat.

A több lehetőség közül a PYTH, a NEAR és a MATIC csábítónak tűnhet, de nem biztos, hogy jelentős rövid távú növekedést biztosít.

Ehelyett a BlastUP ígéretes választásként tűnik ki innovatív koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja miatt.

Jelentős növekedési ígéretet mutat, ami vonzó befektetéssé teszi.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!