Mike Novogratz: „Ez a legjobb dolog a Bitcoin számára”

-

Mike Novogratz, egy prominens Bitcoin-bika és a Galaxy Digital vezérigazgatója a Fox Businessnek adott interjújában optimistán nyilatkozott a Bitcoin tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetőségeiről.

Novogratz a BlackRock lehetséges ETF-indítását egy nemrég megjelent tweetben „a legjobb dolognak, ami a Bitcoinnal történhet” jellemezte.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Liz Clamannal beszélgetve kifejtette, hogy ha a BlackRock vezérigazgatója, Larry Fink sikeresen elindítana egy Bitcoin ETF-et, az jelentősen növelné az intézményi részvételt a kriptoterületen.

Novogratz kijelentései a kriptovalutákat érintő szabályozási zavarok közepette hangzottak el az Egyesült Államokban.

A megjegyzései különösen a kriptoterületet jelenleg sújtó szabályozási ellenőrzésre utaltak, mivel a Securities and Exchange Commission (SEC) beperelte a Binance és a Coinbase cégeket.

Kijelentette, hogy a szabályozási környezetet övező bizonytalanság lelassította az intézményi áramlásokat a kriptóba.

E kihívások ellenére Novogratz a kisbefektetők ellenálló képességében látja a reményt, akik állítása szerint továbbra is vásárolnak kriptovalutákat.

Még a zűrzavaros környezet közepette is a Bitcoin megőrzi erejét, és a 25.000 dolláros határ felett kereskedik.

„Ha azt mondanád az embereknek, hogy mindez meg fog történni, és a Bitcoin még mindig emelkedni fog az év során, megvakargatnák a fejüket” – mondta Novogratz.

Novogratz továbbá elárulta, hogy a Galaxy működésének tengerentúlra való áthelyezését tekintve „szinte nélkülözhetetlenné” vált a megtorlásoktól való félelem nélküli működés.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Különösen Hongkongra mutatott rá, mint lehetséges célpontra, jelezve, hogy a kriptopénzekkel foglalkozó vállalkozások a jövőben hogyan reagálhatnak a szabályozási nyomásra.

Olvastad már? Fedezd fel a Kriptoworld.hu Prémium Csoportot és élvezd a júniusi kuponkedvezményt!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!