Mike Novogratz: „Ez a legjobb dolog a Bitcoin számára”

-

Mike Novogratz, egy prominens Bitcoin-bika és a Galaxy Digital vezérigazgatója a Fox Businessnek adott interjújában optimistán nyilatkozott a Bitcoin tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetőségeiről.

Novogratz a BlackRock lehetséges ETF-indítását egy nemrég megjelent tweetben „a legjobb dolognak, ami a Bitcoinnal történhet” jellemezte.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Liz Clamannal beszélgetve kifejtette, hogy ha a BlackRock vezérigazgatója, Larry Fink sikeresen elindítana egy Bitcoin ETF-et, az jelentősen növelné az intézményi részvételt a kriptoterületen.

Novogratz kijelentései a kriptovalutákat érintő szabályozási zavarok közepette hangzottak el az Egyesült Államokban.

A megjegyzései különösen a kriptoterületet jelenleg sújtó szabályozási ellenőrzésre utaltak, mivel a Securities and Exchange Commission (SEC) beperelte a Binance és a Coinbase cégeket.

Kijelentette, hogy a szabályozási környezetet övező bizonytalanság lelassította az intézményi áramlásokat a kriptóba.

E kihívások ellenére Novogratz a kisbefektetők ellenálló képességében látja a reményt, akik állítása szerint továbbra is vásárolnak kriptovalutákat.

Még a zűrzavaros környezet közepette is a Bitcoin megőrzi erejét, és a 25.000 dolláros határ felett kereskedik.

„Ha azt mondanád az embereknek, hogy mindez meg fog történni, és a Bitcoin még mindig emelkedni fog az év során, megvakargatnák a fejüket” – mondta Novogratz.

Novogratz továbbá elárulta, hogy a Galaxy működésének tengerentúlra való áthelyezését tekintve „szinte nélkülözhetetlenné” vált a megtorlásoktól való félelem nélküli működés.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Különösen Hongkongra mutatott rá, mint lehetséges célpontra, jelezve, hogy a kriptopénzekkel foglalkozó vállalkozások a jövőben hogyan reagálhatnak a szabályozási nyomásra.

Olvastad már? Fedezd fel a Kriptoworld.hu Prémium Csoportot és élvezd a júniusi kuponkedvezményt!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!