Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 06.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin

Egy hosszabb esés után múlt szombaton (június 10.) a Dogecoin (DOGE) egy oldalirányú struktúrába lépett a négyórás grafikonon.

A múlt hétvégétől a cikk megjelenéséig a DOGE a 23,6%-os (0,05779 dollár) és az 50%-os (0,06316 dollár) Fib szintek kulcsfontosságú szintnél ingadozott.

A Fibonacci retracement segédeszköz a június 5-i alsó szint és a június 10-i swing-alacsony között helyezkedett el. Az eszköz alapján a DOGE a 23,6% (0,05779) és az 50% (0,06316) Fib szintek között konszolidálódott.

A cikk írásának időpontjában az árfolyam a tartományi csúcshoz és az 50%-os Fib szinthez (0,06316 dollár) közelített.

Emellett a 4 órás általános piaci struktúrája medvés volt. Tehát egy valószínűsíthető árvisszautasítás a DOGE-t a tartomány alacsony / 23,6%-os Fib szintjének újratesztelésére indíthatja a 0,05779 dolláros tartomány alacsony / 23,6%-os Fib szintjén.

Ha ez a helyzet, akkor egy ilyen mozgás shortolási lehetőséget kínálhat az 50%-os Fib szintnél (0,06316 dollár) történő belépéssel, a 23,6%-os Fib szintet (0,05779 dollár) megcélozva.

A 61,8%-os Fib szint (0,06556 dollár) feletti gyertyazárás érvényteleníti a medvés tézist. Azonban csak az alsó csúcs feletti zárás a 0,7333 dollárnál fordíthatja a 4 órás struktúrát a bikás előítélet felé.

Eközben a Relatív Erősség Index (RSI) és a Chaikin Money Flow (CMF) egyaránt lejt.

De csak a CMF lépte át a középső nulla szintet, ami a tőkebeáramlás javulását jelzi.

Másrészt az RSI az 50-es szint alatt ingadozott, ami túlnyomó eladási nyomást jelez.

dogecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

A Bitcoin volatilitás megdöbbentően alacsony szinteket ért el

A kriptopénz szektor szokatlan időszakot él át, amelyet a vezető digitális valuta, a Bitcoin figyelemre méltóan alacsony volatilitása jellemzett. A jellemzően erős árfolyam-ingadozásairól ismert Bitcoin jelenleg...

Kivezeti a készpénzes tranzakciókat az egyik ausztrál nagybank 2024-től

Az ausztrál Macquarie Bank bejelentette, hogy 2024 végére minden készpénzes szolgáltatását felfüggeszti, és a bankfiókjaiban sem lesz mód készpénzes tranzakciókra, teljes mértékben átállnak a digitális...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!