Miért tweetel a Cardano alapítója a Dogecoinról?

-

Charles Hoskinson, a Cardano alapítója és Input Output vezérigazgatója mindig van valami mondanivalója a Dogecoinról. Mi a helyzet ezúttal?

Charles Hoskinson, a Cardano alapítója híres arról, hogy nyersen nyilatkozik a piaci kapitalizáció szerint legnagyobb mémérméről, a Dogecoinról.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Attól kezdve, hogy elméletileg Cardano sidechainnek ajánlotta, egészen addig, hogy azt állította, hogy a DOGE az életművének megcsúfolása, Charles soha nem vesztegeti el az lehetőséget, hogy a Dogecoin-t szidja.

Ma azonban elég nagy felfordulást okozott a Twitteren azzal, hogy fellépett a mémérme népszerűsítésére.

Charles Hoskinson a DOGE-t népszerűsíti?

Elég egy tweet bármelyik ismert kriptós személyiségtől, és máris találgatásokat vált ki a kriptóközösségben.

Valami hasonló történt, amikor a Cardano alapítója és az Input Output vezérigazgatója, Charles Hoskinson a DOGE-t reklámozta.

Ahogy az várható volt, Hoskinson tweetje sokkolta a Cardano közösséget. Sokan kérdéseket tettek fel a vezérigazgató szándékaival kapcsolatban, míg mások szerint ez egy belső vicc, vagy talán Elon Musk vette át Charles Twitter-fiókját.

Valószínűbb azonban, hogy Hoskinson a velencei választási folyamatról beszél, amelyet a korrupció visszaszorítására inditottak el.

Abban az időben Velence népe a DOGE-t választotta meg vezetőjének.

Pontosabban, a Cardano alapítójának „doge szavazás” tweetje arra utal, hogy a Cardano hálózat készen áll arra, hogy belépjen a Voltaire korszakának nevezett útitervének utolsó szakaszába.

Charles szerint a Voltaire-korszak megmutatja majd az iparágnak, „hogyan kell decentralizált irányítást végezni”.

A Voltaire lehetővé teszi a Cardano számára, hogy teljesen autonómmá váljon a szavazási és pénztári rendszer bevezetésével.

Ennek következtében az ADA-tulajdonosok javaslatot tehetnek a hálózat fejlesztésére és korszerűsítésére, a felhasználóknak pedig nagyobb beleszólásuk lesz a hálózat irányvonalába, mivel szavazással nyújthatnak be Cardano fejlesztési javaslatokat.

Olvastad már? A Solana újabb leállása fenyegeti az árfolyam emelkedést?

Kiemelt kép: Block Inspect

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!