Miért tweetel a Cardano alapítója a Dogecoinról?

-

Charles Hoskinson, a Cardano alapítója és Input Output vezérigazgatója mindig van valami mondanivalója a Dogecoinról. Mi a helyzet ezúttal?

Charles Hoskinson, a Cardano alapítója híres arról, hogy nyersen nyilatkozik a piaci kapitalizáció szerint legnagyobb mémérméről, a Dogecoinról.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Attól kezdve, hogy elméletileg Cardano sidechainnek ajánlotta, egészen addig, hogy azt állította, hogy a DOGE az életművének megcsúfolása, Charles soha nem vesztegeti el az lehetőséget, hogy a Dogecoin-t szidja.

Ma azonban elég nagy felfordulást okozott a Twitteren azzal, hogy fellépett a mémérme népszerűsítésére.

Charles Hoskinson a DOGE-t népszerűsíti?

Elég egy tweet bármelyik ismert kriptós személyiségtől, és máris találgatásokat vált ki a kriptóközösségben.

Valami hasonló történt, amikor a Cardano alapítója és az Input Output vezérigazgatója, Charles Hoskinson a DOGE-t reklámozta.

Ahogy az várható volt, Hoskinson tweetje sokkolta a Cardano közösséget. Sokan kérdéseket tettek fel a vezérigazgató szándékaival kapcsolatban, míg mások szerint ez egy belső vicc, vagy talán Elon Musk vette át Charles Twitter-fiókját.

Valószínűbb azonban, hogy Hoskinson a velencei választási folyamatról beszél, amelyet a korrupció visszaszorítására inditottak el.

Abban az időben Velence népe a DOGE-t választotta meg vezetőjének.

Pontosabban, a Cardano alapítójának „doge szavazás” tweetje arra utal, hogy a Cardano hálózat készen áll arra, hogy belépjen a Voltaire korszakának nevezett útitervének utolsó szakaszába.

Charles szerint a Voltaire-korszak megmutatja majd az iparágnak, „hogyan kell decentralizált irányítást végezni”.

A Voltaire lehetővé teszi a Cardano számára, hogy teljesen autonómmá váljon a szavazási és pénztári rendszer bevezetésével.

Ennek következtében az ADA-tulajdonosok javaslatot tehetnek a hálózat fejlesztésére és korszerűsítésére, a felhasználóknak pedig nagyobb beleszólásuk lesz a hálózat irányvonalába, mivel szavazással nyújthatnak be Cardano fejlesztési javaslatokat.

Olvastad már? A Solana újabb leállása fenyegeti az árfolyam emelkedést?

Kiemelt kép: Block Inspect

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!