A Solana újabb leállása fenyegeti az árfolyam emelkedést?

-

A Santiment tweetje szerint a Solana [SOL] közösségi volume szintje hathavi csúcsot ért el, miután a láncot nemrég újabb hálózati kiesés érte.

Ráadásul jelentős FUD kerítette hatalmába a közösséget, még akkor is, amikor az elmúlt napokban gyakran használták az olyan szavakat, mint az „aggodalom” és a „kiesés” a SOL-lal együtt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Santiment hozzátette, hogy az ehhez hasonló zavarok a múltban pánikszerű eladásokat váltottak ki. De kell-e aggódniuk a SOL-tulajdonosoknak?

A február 25-i kiesés óta a Solana árfolyama 3%-kal esett. A SOL csökkenése az elmúlt hét napban egyre szembetűnőbb volt , amely során 11%-kal csökkent.

A Santiment adataiból kiderült, hogy a kereskedési volumen jelentősen csökkent, a február 20-i heti csúcs óta 65%-kal.

A kereskedési aktivitás visszaesése a csökkenő befektetői hangulatnak tudható be, amely a cikk írásakor mélyen a negatív tartományban volt.

A fejlesztési aktivitás viszont meredeken emelkedett, ami azt jelzi, hogy a fejlesztők folyamatosan csiszolták és frissítették a hálózati funkciókat.

Forrás: santiment.net

A Coinglass szerint a Solana esetében a hosszú pozíciók száma kevesebb volt, mint a rövid pozícióké, ami arra utal, hogy a bikák idegenkedtek az érmére való fogadástól.

A Longs/Short arány az elmúlt 10 napban folyamatosan csökkent.

Forrás: coinglass.com

A SOL nyílt érdeklődése (OI) csökkent, és a Coinalyze adatai szerint megegyezett az árfolyamával.

A csökkenő OI egy csökkenő piacon csökkenő jelzés volt, mivel több hosszú távú tulajdonos likvidálta pozícióit.

Forrás: coinalyze.net

A Solana a múlt héten szenvedte el a 2023-as év első nagyobb hálózati kiesését, amely közel 20 órán át tartott.

A Solana számára azonban a technikai zavarok nem új jelenségek. Már 2022-ben is többször volt hálózati kiesés.

Egy interjúban a Solana társalapítója, Anatolij Jakovenko a hálózati kieséseket a Solana átkának nevezte.

A legtöbb hálózati kiesést az okozta, hogy a validátorok a csúcsidőben nehezen tudták feldolgozni a tranzakciós terhelést.

Csatlakoztunk a CoinMarketCap közösségéhez! Mostantól a CoinMarketCap Community feedjében is találkozhattok a Kriptoworlddel! Segítsétek munkánkat és kövessetek minket, hogy magyarország kriptoközösségét erősítsük ezen a platformon is! 😉

Ezen a linken tudtok bekövetni!

Olvastad már? A Dogecoin hamarosan újabb bikarallyt mutathat be?

Kiemelt kép: twitter.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!