A Dogecoin hamarosan újabb bikarallyt mutathat be?

-

A Dogecoin ára az elmúlt 24 órában megugrott. Felborította a Polygon és a Binance USD piaci részesedését.

Közvetlenül a technológiai óriás befektetői napjának kezdete előtt a Dogecoin (DOGE) a nap legfényesebb szereplőjének bizonyult.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A mémcoin sikeresen megfordította a Polygon és a Binance USD piaci tőkeértékét.

Most a Cardano (ADA) megelőzésére törekszik, mivel sokan úgy vélik, hogy a Tesla befektetői napja a Dogecoin árfolyamát a bikafutás felé lökheti.

Dogecoin árfolyam irány a Holdra?

A Dogecoin (DOGE) a kriptopiac többi tagjához hasonlóan lassan indult a 2023-as évben.

Közösségi hangulata az elmúlt hónapokban változó hangulatú úton jár.

Ez a mémcoin utoljára 2022 októberében látott igazán szép emelkedést, amikor a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk lezárta a Twitter közösségi médiaplatform felvásárlását.

Ha már a közösségi média platformnál tartunk, egy kripto influencer @Betterthanbing a Twitteren nemrég megosztott néhány dogecoin árdiagramot.

Úgy véli, hogy a DOGE erős felhasználási lehetőséggel rendelkezik, és a Tesla befektetői napja előtt masszív emelkedésnek lehetünk tanúi.

Elon Musk folyamatos támogatásával és a bálnák érdeklôdésével lehetségessé válik, hogy a mémcoin új magasságokba emelkedjen.

De csak az idő fogja megmutatni, hogy a DOGE jelenlegi emelkedése fenntartható-e vagy sem.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A cikk írásakor a DOGE árfolyama 0,086 dolláron állt. Az elmúlt 24 órában 0,87%-kal, az elmúlt 30 napban pedig 17,74%-kal emelkedett.

Ezzel az coin piaci kapitalizációja körülbelül 10,9 milliárd dollárra nőtt, ami a CoinMarketCap szerint a nyolcadik legnagyobb kriptopénznek számít e mérőszám alapján.

Csatlakoztunk a CoinMarketCap közösségéhez! Mostantól a CoinMarketCap Community feedjében is találkozhattok a Kriptoworlddel! Segítsétek munkánkat és kövessetek minket, hogy magyarország kriptoközösségét erősítsük ezen a platformon is! 😉

Ezen a linken tudtok bekövetni!

dogecoin
Forrás: coinmarketcap.com

coincharlie

Olvastad már? Tiltás helyett szabályozni akarja az IMF a kriptopiacot

Kiemelt kép:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!