Mémcoinok vs AI kriptók – Melyik kriptopénz fogja vezetni a rohamot júliusban

-


Vendégbejegyzés


A bikafutás és az altcoin szezon a küszöbön áll. Az általános piaci helyzet továbbra is nyugodt, az altcoinok még mindig alacsony szinteken ülnek, potenciálisan robbanásszerű növekedésre készen.

A befektetők izgatottan várják, hogy melyik kategória fogja uralni a piacot.

A mémcoinok jelentős figyelmet kaptak vírusszerű vonzerejükkel és a közösség által vezérelt lendületükkel.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A másik oldalon a mesterséges intelligencia kriptók érdekes lehetőségeket kínálnak fejlett technológiai ígéreteikkel.

Ez a cikk azt vizsgálja meg, hogy melyik típus – a mémcoinok vagy az AI kriptók – vezetheti a júliusi kriptopiaci felfutást.

A következő nagy lehetőséget kereső befektetők számára döntő fontosságú, hogy megkülönböztessék, mely érmék vannak felkészülve a növekedésre. Maradj velünk, hogy megtudd, milyen irányba fújhat a kripto szele az elkövetkező napokban.

A CYBRO előértékesítése elérte az 1 millió dolláros mérföldkövet: Egy a millióból egyszeri befektetési lehetőség

A CYBRO magára vonzza a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az élenjáró platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

 

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Izgalmas fejlemény, hogy a CYBRO egy július 15-ig aktív ajánlási programot is indított, amely 12%-ot kínál a közvetlen ajánlók tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű ajánlókból és 2%-ot a harmadszintű ajánlókból.

A jutalmak heti rendszerességgel USDT-ben kerülnek kiküldésre, és a referensek az első befizetéskor az ajánlói kód használatával dupla CYBRO pontokat kapnak.

kripto

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Vegyél részt a CYBRO-ban, és célod az akár 1200%-os jövőbeli hozam<<<<

A Render (RNDR) kitörésre készül a bikás jelzések közepette

A Render (RNDR) jelenleg 6,96 és 8,17 dollár között kereskedik. A bikák erőt mutatnak, és az árfolyamot a legközelebbi ellenállás közelébe, 8,66 dollárhoz tolják.

Az érme az elmúlt héten 9,80%-os emelkedést ért el, ami pozitív lendületet jelez.

A 7,81 dolláros 10 napos SMA a 7,48 dolláros 100 napos SMA felett van, ami szintén bikás jel. Amennyiben az RNDR áttöri a 8,66 dolláros szintet, a következő ellenállást a 9,86 dolláros szintet célozhatja meg, ami 15-20% körüli nyereséget kínálhat.

Az 57,12-es RSI és a 0,13-as MACD szint növeli az optimizmust, ami további felfelé irányuló mozgás valószínűségére utal. Ez egy ígéretes beállítás az RNDR rajongók számára.

Az Injective hálózat bikás reményeket kelt a zavaros piaci trendek közepette

Az Injective (INJ) vegyes jeleket mutat az árfolyammozgás során. Jelenleg 20 és 25 dollár körüli árfolyamon mozog a 10 és 100 napos mozgóátlagok közelében, ami stabil trendre utal.

A bikák mérsékeltnek tűnnek az 54 körüli RSI és a 65 körüli Stochastic értékkel. A legutóbbi 16%-os emelkedés egy hét alatt, de közel 4%-os csökkenés egy hónap alatt, a rövid távú nyereség ígéretesnek tűnik.

Ha a bikák meghódítják a legközelebbi ellenállást 27 dollárnál, akkor az INJ megcélozhatja a magasabb ellenállást majdnem 32 dollárnál, mintegy 50%-kal emelkedve az alacsony tartományból.

Vigyázni kell azonban a 17 és 13 dolláros támaszokkal, ha a medvék átveszik az irányítást.

A Pepe (PEPE) ígéretesnek tűnik a bikafutásra, szemmel tartva a kulcsfontosságú szinteket.

A Pepe (PEPE) pozitív mozgást mutat, jelenleg 0,0000101 és 0,0000136 dollár között kereskedik. A bikák tesztelik az erejüket a 0,0000153 dolláros ellenállással és a 0,00000829 dolláros támasszal.

A 10 napos SMA és az RSI kiegyensúlyozott piacra utal, de a PEPE hat hónap alatt elért 772,04%-os növekedése kiemeli az erős felfelé irányuló potenciált.

Ha a bikák képesek átlépni a 0,0000153 dollárt, a következő cél a 0,0000188 dollár, ami nagyjából több mint 35%-os emelkedést jelent.

A közelmúltbeli árfolyammozgással és az altcoin szezon teljes lendületében a PEPE tovább emelkedhet, és rövid távon szaftos hozamot kínálhat a befektetőknek.

Brett (Based) lendületet kap: Bika kilátások ígéretes potenciállal

A Brett (Based) (BRETT) 0,13 és 0,18 dollár között kereskedik, ami a bikák és medvék közötti kötélhúzásra utal.

A közelmúltbeli statisztikák bika felé hajlanak, az elmúlt héten 17,92%-os emelkedéssel, és az elmúlt egy hónap alatt elképesztő, 81,75%-os ugrással.

A Relative Strength Index (RSI) optimista 65,47-es értéken áll, és a Stochastic mutató is magas, 88,57-es értéken, ami erős vételi nyomást jelez.

Az érme áttörheti a legközelebbi ellenállást 0,20 dollárnál, és megcélozhatja a 0,24 dollárt, ami 33%-os potenciális emelkedést jelentene a jelenlegi árfolyamhoz képest.

A 441,93%-os hathavi nyereséggel a Brett (Based) úgy tűnik, hogy további növekedésre van felkészülve, és a bullish hangulaton lovagol.

Következtetés

Az RNDR, az INJ, a PEPE és a BRETT ígéretesnek bizonyult, de rövid távon lassabb növekedést láthatunk. A fő hangsúly a CYBRO-ra helyeződik át, amelyet a következő generációs DeFi-ként ünnepelnek.

A 2024 második negyedévében várható első kibocsátással a CYBRO kedvező feltételeket kínál a korai befektetőknek a CYBRO token előértékesítésen keresztül.

Ez az alkalom jelentős elmozdulást jelenthet a piacon.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!