Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

-


Vendégbejegyzés


A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki.

Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális valuta kiválasztása befektetési célokra kulcsfontosságúvá válik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az alábbi cikk ezt a sürgető kérdést járja körül, éles betekintést nyújtva a potenciális milliomos-csináló érmékbe a jelenlegi piaci környezetben.

A BlastUP előértékesítése: A kiszámíthatóság jelzőfénye az ingatag kriptoterületen

Az előértékesítési tokenek vásárlása jó ötlet lehet, mivel ezek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel az áruk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

coin

Ez a Blast első launchpadja, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoinok számára, és az első, amely mindössze egy hónap alatt elérte az elképesztő 1 milliárd dolláros TVL-t.

A BlastUP elkötelezetten támogatja a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök ötvözésére irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán kifizetődő és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes bevezetéséhez.

A Project Screening funkciója biztosítja, hogy csak magas kaliberű projektek lépjenek be a közösségébe.

A BlastUP token előértékesítés folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessenek be egy ígéretes eszközbe.

A token ára jelenleg alacsonyabb, mint a jövőbeli tőzsdei jegyzési ára, így most a legmegfelelőbb pillanat az előértékesítéshez való csatlakozásra.

>> Ne maradj le! Vásároljon BlastUP tokent 50% kedvezménnyel, mielőtt túl késő lenne <<

Akik ebben a szakaszban vásárolnak BlastUP tokeneket, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrop-hoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét.

Ezenkívül extra jutalmakat kaphatnak a staking révén, és részt vehetnek a lépcsőzetes IDO-indításokban.

A BlastUP emelkedőben van, és kripto startupokat táplál, amelyek középpontjában a közösséget előtérbe helyező hangulat és az innováció áll.

Hamarosan a Blast ökoszisztémájának központjává válik, és 2026-ig nagy tervei vannak az AI-eszközök, a közösségi piactér, az inkubációs program és további, a kölcsönös növekedést elősegítő kezdeményezések felszabadítására.

A BlastUP hamarosan felrázza a kriptoterületet, szóval szállj be, mielőtt ez a rakétahordozó nélküled száll fel!

>> Cselekedj gyorsan! A BlastUP tokenek készlete korlátozott – biztosítsa a helyét a BlastUP indulásán! <<

A Polygon (MATIC) átlépi az 1 dolláros határt, a lendület potenciális vételre utal.

A MATIC árfolyamának áttörése, ahogy átlépte az 1 dolláros határt, jelentős hajtóerő lehet a következő ellenállási szintre, az 1,18 dolláros szintre.

Lendület mutatók, mint a MACD és az egyszerű mozgóátlag 10-napos és 100-napos, azt sugallja, potenciális vétel.

A piaci körülmények és a szélesebb körű kriptotrendek függvényében a vételi nyomás növekedhet, ami középtávon jelentős emelkedést tesz lehetővé.

A jelenlegi pozitív előjelek ellenére a piaci hangulat kedvezőtlen változása a Polygon-t lefelé irányuló korrekciónak teheti ki, ami potenciálisan tesztelheti a 0,64 dolláros, vagy szélsőségesebb körülmények között az 0,50 dolláros támaszszinteket.

Mivel a rövid távú indikátorok, mint például az RSI és a sztochasztikus semleges álláspontot mutatnak, az óvatos megközelítés helyénvaló lehet. A piacok továbbra is kiszámíthatatlanok, ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni az áresés kockázatát.

A közeljövő 88 millió dolláros token feloldása hatással lehet az Optimism piaci dinamikájára

A közelgő, több mint 88 millió dolláros token-feloldást tekintve érdekes piaci dinamikát biztosíthat az Optimism számára.

A token beáramlása eladási nyomást eredményezhet, ami tesztelheti az első támaszszintet 2,25 dollárnál. E forgatókönyv szerint az OP árfolyama tovább sodródhat az 1,60 dolláros második támasz közelébe.

Másrészről, ha a befektetők tartják, az pozitív hangulatot kelthet, ami közelebb tolhatja az árfolyamot a 3,91 dolláros ellenállási szinthez.

A hosszabb távú kilátások között vannak lehetőségek és kockázatok is. Ha az Optimism növekvő felhasználói bázisa és tranzakciói továbbra is pozitív pályán maradnak, akkor ez bikásan hathat az árfolyamra.

Az ára akár a 4,92 dolláros ellenállási szintet is megcélozhatja.

Azonban ha a piac nem szívja fel pozitívan a feloldott tokeneket, akkor egy elhúzódó medvés hangulat azt eredményezheti, hogy az árfolyam a 2,98 és 3,78 dollár közötti tartományban maradhat.

Az Arbitrum NFT értékesítési hullámai árfolyam-emelkedést válthatnak ki

Az Arbitrum közelmúltbeli NFT eladási hulláma jelentős felhajtást válthat ki a jelenlegi 1,89 dolláros árfolyamban.

Ha ez a húzóerő folytatódik, akkor az árfolyam átlépheti a 2,28 és akár a 2,80 dolláros ellenállási szinteket, ami bikás felfutást jelezhet.

Ugyanakkor, tekintettel a jelenlegi piaci mutatókra, amelyek „semleges” RSI-t, „eladási” MACD-t és „eladási” SMA-t ajánlanak 10 nap alatt, bármilyen felfelé irányuló trendhez erős volumenek és folyamatos NFT-eladások által támogatott folyamatos növekedésre lenne szükség.

Miközben az NFT lendülete jövedelmező képet fest az Arbitrum számára, az ingadozó piaci feltételek áreséshez is vezethetnek.

A rövid távú előrejelzés jelenleg az eladás felé hajlik, mivel az árfolyam a 10 napos mozgóátlag közelében, 1,92 dollárnál tartózkodik.

Ha az Arbitrum nem tudja fenntartani a jelenlegi NFT eladások növekedését, az árfolyam potenciálisan visszaeshet az 1,37 dolláros támaszszintre, vagy akár tovább csökkenhet 0,98 dollárig, visszhangozva a 100 napos SMA-t, ami „vételi” akcióra utal.

A befektetőknek figyelemmel kell kísérniük ezeket a paramétereket, mielőtt hosszú távú befektetési döntést hoznának.

A Solana bikás pályája: A támaszszintek és a piaci jelzések elemzésea coin számára

A Solana jelenlegi pozíciója 110 dollár közelében potenciálisan bika pályára utal, amelyet a 78,22 dolláros erős támaszszint támogat.

A 10 napos és a 100 napos akciók erős Simple Moving Average mutatói vételi jelzést mutatnak, ami optimista kilátásokra utal, amit a 116,41 dolláros első ellenállás áttörésének és a 136 dolláros szint potenciális elérésének kilátása támaszt alá.

Ennek ellenére a semlegességet jelző Relatív Erősség Index, valamint az eladásra utaló Moving Average Convergence Divergence Divergencia mozgóátlagok óvatosságra intenek.

A Stochastic RSI gyors akcióban megfigyelhető rövid távú semlegesség azt sugallja, hogy a Solana a következő napokban nem végezhet hirtelen ármozgásokat.

Azonban ez nem zárja ki a hosszú távú emelkedést, figyelembe véve, hogy az SMA 100 napos vételi ajánlást jelöl.

A másik oldalon a MACD eladási jelzése egy potenciális áresés kockázatát jelentheti, ha a piaci körülmények miatt a Solana áttöri a 78,22 vagy akár 59,45 dolláros támaszszinteket.

Mindazonáltal a lehetőségek és kockázatok egyensúlya az, ami a Solana-t egy érdekes eszközzé teszi.

Következtetés

Miközben a kripto bikafutás folytatódik, a befektetők buzgón vizsgálják a piacot a potenciális milliomosok után kutatva.

A MATIC, Optimism, Arbitrum és Solana ígéretes pályája ellenére a BlastUP az, amely a legnagyobb potenciállal tűnik ki.

A Blast ökoszisztéma sikerére építve ez a launchpad projekt sem ambícióban, sem koncepcióban nem szenved hiányt.

A kriptobizniszben már most is visszhangot keltő mélyreható hatásával és a 2026-ig terjedő ütemtervével a BlastUP erős befektetési jelöltként pozícionálja magát a kriptojelöltek között.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!