Az amerikai rádiós személyiség és ismert bitcointámogató Max Keiser legújabb CNBC-interjújában elmondta, a kriptopénzek ralija nem fog kiterjedni a másérmékre.

Ahogy Keiser fogalmazott, a kriptoszféra fejlődésével, a Segwit-protokoll és a Lightning Network használatával az emberek egyre jobban jobban megértik, hogyan használható a bitcoin értéktárolásra a főláncon kívül történő skálázás segítségével.

Ez viszont arra fogja késztetni a kriptotulajdonosokat, hogy javaikat a legbiztonságosabb blokkláncra, a bitcoinéra mozgassák át.

Ha ez tovább folytatódik, az altcoinok teljesen el fognak értéktelenedni, vagy akár meg is szűnnek, amennyiben a tőke a bitcoinba áramlik.

Ezzel magyarázza, hogy a bitcoin jelenlegi, 60%-os piaci dominanciája akár 80-90%-ig nőhet – állítása szerint így véget fog érni az altcoinjelenség.

Peter Brandt, író és veterán kereskedő szintén azt prognosztizálta, hogy a bitcoin tovább emelkedik, illetve hogy ennek az előnyeit az altcoinok nem fogják élvezni.

A legutóbbi, 2017-es bika ciklussal ellentétben a bitcoin menetelése nem lesz hatással a másérmékre. Úgy véli, hogy „sok kriptohívő várja, hogy az altok is emelkedjenek majd – de csalódni fognak”.

Múlt héten írtunk róla, hogy Naeem Aslam, a ThinkMarket elemzőjének jóslata szerint a bitcoin 60 és 100 ezer dollár közötti árfolyamig nőhet a következő bikafutam során.

Érvelése szerint a 20 000-es ár átlépése után a konzervatív hangvétel izgatottba fog fordulni. A várakozások 50 000, majd annak áttörése esetén 100 000 dollár lesznek.

Olvastad már?  Az IMF szerint digitális valutákat indíthatnak a központi bankok

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Vip Crypto Signals


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂

Kezdőlap Fórumok Max Keiser: az altjelenségnek vége, a tőke a bitcoinba áramlik

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 3 hónapja, 1 hét telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.