Naeem Aslam, a ThinkMarkets vezető elemzőjének előrejelzése szerint a bitcoin valahol 60 és 100 ezer USD közötti árfolyamon fog tetőzni a következő bikafutam során – hangzott el a Fox Business által közölt június 24-i interjúban.

Aslam előzőleg június 17-én jósolta, hogy a bitcoin a következő pár héten belül eléri a 10 000 USD-t, köszönhetően az intézményi szereplőknek. A bitcoin június 22-ére sikeresen el is érte ezt a szintet, több mint egy éve nem látott magasságba érve.

Aslam megállapításai alapján a főbb célárak ezután a 20 és az 50 ezer dollár. Úgy érvel, hogy mikor átlépjük a 20 000 dollárt, a témában folytatott beszélgetések konzervatívból izgatott hangvételűbe fordulnak át, és az új várakozás az 50 000 dollár lesz, amely esetleges áttörése esetén a következő célár a 100 000 USD.

Szintén megemlítette az arany mellett a BTC, mint kockázatkerülő menedék szerepét, amelyet sokszor digitális aranyként is emlegetnek.

Ennek a két eszközosztálynak az árfolyamában az elmúlt két hónapban jelentős méretű felfelé mutató tüske jelent meg, amely szerinte az értékpapír-tőzsdékkel szembeni bizalmatlanság, és a folyamatban lévő USA-Kína kereskedelmi háború hozadéka.

A jelenleg tapasztalható emelkedés okaiként ezen diverzifikálásra alkalmas eszközök esetében rávilágított még egy potenciális közel-keleti háború esélyére, és az általános geopolitikai nyugtalanságra.

A BTC már rendelkezik azzal a reputációval, mint a tőke tárolásának biztos menedéke, amelynek bizonyítéka, hogy sok befektető a vezető kriptopénzben parkoltatja a vagyonát.

Ahogy korábban már napvilágot látott, Trace Mayer, a „Bitcoin podcast” házigazdája szerint 2019-ben az árfolyam közel kerül a 21 000 dollárhoz, az ő saját „Mayer Multiple” nevű indikátorának jelzései alapján.

A Mayer Multiple indikátor állítólag egy, a bitcoin pillanatnyi árát és az árfolyam 200 napos mozgóátlagát alapul vevő egyenlet, a várható árfolyam előrejelzésére.

Olvastad már? A bitcoin megváltoztathatja a világ hatalmi egyensúlyát?

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép estétek! 🙂

Kezdőlap Fórumok A bitcoin a százezer dollárt is elérheti a következő bull run során

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 3 hónapja, 2 hete telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.