Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

-


Vendégbejegyzés


A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent.

Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára nézve? És mely Ethereum token vonzza jelenleg a bálnák figyelmét? Olvass tovább a válaszokért.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Megvizsgáljuk azt is, hogy a befektetők miért vásárolják tömegesen ezt az Ethereum-alapú kriptopénzt.

A szuper XRP befektetők száma három nap alatt 1,50%-kal emelkedett

Az XRP az elmúlt hónapban az általános piaci visszaesés és a gyenge teljesítmény miatt csökkenő tendenciát mutatott. A token az elmúlt hónapban 8,76%-ot veszített, és a 0,50 dolláros támasz alá esett.

A visszaesés ellenére azonban a legnagyobb XRP-tulajdonosok tovább növelték XRP-állományukat. Az adatok azt mutatják, hogy az 1 milliárd XRP tokent vagy annál nagyobb értéket birtokló tárcák száma 1,5%-kal nőtt június 11. és 14. között.

Az elemzők szerint ez a tendencia azt mutatja, hogy az XRP szuperbálnák talán megveszik a mélypontot, a közelgő drágulás reményében.

Ez a meggyőződés összefüggésben lehet azzal, hogy a Ripple számára kedvező kimenetelre számítanak az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel folytatott perben.

Ezenkívül sok elemző 2024 végére/ 2025 elejére egy nagyobb bikafutást jósolt. Ezen előrejelzések együttesen táplálhatják az XRP iránti növekvő bálnai érdeklődést.

Az optimista jóslatok ellenére az XRP a visszaesés során még mindig 0,31 dollárig eshet. Ha azonban minden optimista jóslat valóra válik, az XRP 2024-re 1,50 dollárra emelkedhet.

xrp

Az RCO Finance (RCOF) a befektetők által most megvásárolt Ethereum token

Az RCO Finance egy olyan új projekt, amely a mesterséges intelligencia segítségével forradalmasítja a DeFit. Ez a projekt célja, hogy jelentősen javítsa a DeFi-t, és funkcióival elérhetőbbé tegye a teret.

Az RCO Finance egyik fő funkciója a hitelezés. Ez az összetevő összekapcsolja a hitelezőket és a hitelfelvevőket. A hitelnyújtók elérhetővé teszik digitális eszközeiket mások számára, hogy azokból kölcsönt vegyenek fel. A kölcsönfelvevők az eszközöket igényeikhez kölcsönveszik, és kamatot fizetnek.

Az RCO Finance ezután megosztja ezt a kamatot a hitelezővel. Ez fantasztikus módja a passzív jövedelemszerzésnek.

A felhasználók egy másik módja a passzív jövedelemszerzésnek az RCO Finance-on az, hogy felteszik a digitális eszközeiket.

A staking elhelyezése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzájáruljanak a hálózat biztonságához és hatékonyságához, miközben akár 86%-os hozamot is elérhetnek.

Ezek a fantasztikus ajánlatok az RCO Finance fő jellemzője, az AI-alapú decentralizált kereskedési és befektetési platformja által aláhúzottak.

Ez a szolgáltatás a mesterséges intelligenciát használja ki a kereskedési és befektetési folyamat racionalizálására és egyszerűsítésére. A befektetőknek megmarad a befektetési folyamat közvetlen irányítása, brókerek nélkül.

A befektetők hozzáférnek majd az AI robo tanácsadóhoz. Ez az AI asszisztens elemzi a piaci adatokat, és személyre szabott betekintést nyújt a befektetőnek.

A kereskedéseket is képes végrehajtani a befektetők számára. Ezzel a tanácsadóval megszűnnek a fizikai pénzügyi tanácsadó felbérlésének költségei.

A befektetési platform leginkább látványos aspektusa a befektetési lehetőségek puszta száma. A felhasználók több mint 12.000 eszközosztályba fektethetnek be, például részvényekbe, kötvényekbe, származtatott ügyletekbe, ETF-ekbe, devizákba stb.

Végezetül az RCO Finance rendkívül jövedelmező előértékesítést folytat. Az előértékesítés az 1. szakaszban van, és az RCOF-et 0,0127 dollárért lehet megvásárolni.

A befektetők, akik az RCOF-et az 1. szakaszban vásárolják meg, 169%-ot nyernek a 2. szakaszban, és hatalmas, 3000%-os nyereséget, amikor a token 0,4 dolláron indul.

Mind ezek rávilágítanak arra, hogy a kriptobálnák miért futnak neki a lehetőségnek, hogy korán megvásárolják az RCOF-et.

Vásárolj RCOF-et és csatlakozz az okos kriptobálnákhoz, hogy 3000%-os profitot keress.

Az RCOF az RCO Finance natív tokenje. Az RCOF azonnali megvásárlásának előnyei az elképesztő 3000%-os nyereség, amikor az előértékesítés lefut, valamint az ellenőrzési jogok.

A másik a jelentősen kedvezményes hozzáférés a decentralizált kereskedési és befektetési platformhoz és a robótanácsadóhoz. Az RCOF tulajdonosok emellett a birtokukban lévő tokenek mennyiségétől függően 1-6%-os osztalékot is kapnak.

Kezdd el az utadat a kriptobálnává váláshoz az RCO Finance jövedelmező előértékesítésébe való befektetéssel.

További információk az RCO Finance előértékesítéséről:
Látogasson el az RCO Finance előértékesítésre
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Robert Kiyosaki Bitcoin árfolyam előrejelzése, ha Trump megnyeri az amerikai választásokat

Robert Kiyosaki jelentős gazdasági változást jósol, ha Donald Trump visszatér az elnöki székbe, ami szerinte az arany, az ezüst és a Bitcoin árának emelkedéséhez fog...

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!