A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

-

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe.

Anthony Pompliano elment a Squawk Box-ba és nyilatkozott a helyzetről.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egyszerű magyarázatot adott, és azt mondta,

„Az emberek az év elején látták ezeket az igazán robbanásszerű mozgásokat, és a negyedik negyedév általában a kriptók számára is nagy jelentőségű negyedév. A második negyedév és a harmadik negyedév között inkább oldalazó tendenciát mutatnak. Szerintem ezt látjuk most.”

Az elemzők jelenleg azt figyelik, hogy mi lesz a következő lépés a Bitcoin számára. A Crypto Crusader szerint a Bitcoin legutóbbi 60.000 dollár feletti zárása és a 0,786-os retracement szint szilárd, pozitív jel.

Forrás: X

Annak érdekében, hogy ez megerősítse, hogy ez az alja, rövid távon vissza kell szerezni a 62.500 dollárt, amely szerinte valószínűsíthető.

A Bitcoin növekedése ellenére dominanciája csökken, ami arra utal, hogy az altcoinok hamarosan megugorhatnak, hogy újra teszteljék vagy meghaladják a márciusi csúcsokat.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Arra emlékeztetett, hogy a piaci mélypontok sosem érződnek mélypontnak, és a március óta elhúzódó negatív hangulatot tekintve, ha ez valóban a mélypont, akkor a Bitcoin legközelebb elérheti a 80.000-100.000 dollárt. Élvezzük az utazást.

Az elemző azt írta az X,

„Újra és újra elmondtam, hogy a mélypontok soha nem érzik magukat mélypontnak. Az egész hangulat annyira negatív volt, és nagyrészt március óta olyan, mint egy szellemváros. Ha ez valóban az alja, akkor következik a 80.000-100.000 dollár. Élvezzük az utazást.”

A Rekt Capital szerint a Bitcoin soha nem volt képes áttörni a ReAccumulation Range High-ot ilyen korán a Post-Halving időszakban, és hozzátette, hogy „a történelem azt sugallja, hogy a BTC-nek itt meg kell tudnia tartania magát”.

bitcoin
Forrás: X

A cikk írásakor a Bitcoin több mint egy százalékkal emelkedett, és a 62 ezer dolláros szintek közelében kereskedik. A coin az elmúlt hét napban négy százalékkal csökkent.

Olvastad már? A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Robert Kiyosaki Bitcoin árfolyam előrejelzése, ha Trump megnyeri az amerikai választásokat

Robert Kiyosaki jelentős gazdasági változást jósol, ha Donald Trump visszatér az elnöki székbe, ami szerinte az arany, az ezüst és a Bitcoin árának emelkedéséhez fog...

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!