A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

-


Vendégbejegyzés


Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban.

A befektetők lelkesen figyelik a következő nagy dobásokat. A várakozás fokozódik, mivel a piaci körülmények arra utalnak, hogy jelentős emelkedés van a láthatáron.

Ez a cikk felfedi a 2024-ben a legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovalutákat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bevált nevektől a feltörekvő versenyzőkig, fedezze fel, mely érmék vannak felkészülve arra, hogy a következő bikafutás közeledtével a vezető szerepet töltsék be.

Készülj fel egy izgalmas utazásra a legígéretesebb digitális eszközökbe, amelyek hamarosan újradefiniálhatják a piaci tájképet.

A kriptobálnák a CYBRO mögött állnak, mivel a token előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt

A CYBRO egy új aggregátor platform a Blast blokkláncon történő fokozott kriptopénzjövedelmek számára, amely az ETH és a stablecoinok nagyvonalú hozamáról híres.

Kulcsfontosságú szerepet játszik a Blast ökoszisztémájában, segítve a felhasználókat abban, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből az előnyből.

A CYBRO jelenleg a natív tokenjeinek előértékesítését mindössze 0,025 dollárért futtatja, ami elképesztő, 58%-os kedvezményt jelent a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 140%-os megtérülést biztosít.

Nyilvánvaló, hogy a CYBRO előértékesítése gyorsan teret nyer a kriptoiparban, hiszen eddig több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek össze, és már 4000 tulajdonos van a fedélzeten.

Figyelemre méltó, hogy az előértékesítés minden résztvevője, aki legalább 1000 dollárt fektet be a CYBRO-ba ebben a szakaszban, egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy növelje a nyereségét a heti ETH jutalmakkal, amelyek a TGE után kivehetők.

Az a pletyka járja, hogy egy ETH bálna, akit vonz ez a csábító ajánlat, fontolgatja, hogy vesz egy jókora adag $CYBRO tokenet, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben.

A teljes kínálat mindössze 21%-át osztották el az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek birtokosai részesülnek a staking jutalomban, egy exkluzív Airdropban, piaci cashbackben, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban, valamint a házon belüli biztosítási programban.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül lehetővé teszi a kriptónövekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig.

Prioritásként kezeli a hozamok maximalizálását hatékony kriptotranzakciókkal.

A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 140%-os hozamért!

A Solana (SOL) kitörésre kész, mivel a bikák szemében 183,17 dollár szerepel

A Solana (SOL) 120,65 és 144,15 dollár között mozog, a bikák és a medvék harcolnak az irányításért. A héten bekövetkezett 3,87%-os kisebb visszaesés ellenére a SOL még mindig 28,69%-os nyereséget mutat hat hónap alatt.

A jelenlegi árfolyam majdnem megegyezik a 10 és 100 napos mozgóátlagokkal, ami a stabilitást tükrözi.

A legközelebbi ellenállás 159,67 dollárnál elérhető közelségben van, és ha a bikák átveszik az irányítást, a SOL megcélozhatja a második ellenállási szintet 183,17 dollárnál, ami a jelenlegi szintekről 24%-os potenciális emelkedést jelentene.

Az RSI és a Stochastic mutatók bikás lendületet sugallnak, ami további növekedésre utal. Tartsa szemmel ezeket a szinteket, mivel a SOL a közelgő altcoin-szezonban megugorhat.

A Worldcoin (WLD) bikapotenciált mutat a kriptopiaci változások közepette

A Worldcoin (WLD) jelenleg 2,38 és 3,37 dollár között kereskedik. A közelmúltbeli esések ellenére – az egyhavi árfolyamváltozás 38,08%-kal negatív – a bikák úgy tűnik, hogy kitartanak.

A legközelebbi ellenállás 3,92 dollárnál található, és potenciálisan elérheti a 4,91 dollárt, ha a lendület kitart. Ez több mint ötven százalékos emelkedést jelenthetne a jelenlegi szintekhez képest.

Az RSI 54,52-es értékével és a MACD pozitív szintjével a mutatók bika felé hajlanak.

Bár az elmúlt héten közel négy százalékot csúszott, a jelek egy lehetséges emelkedő trendre utalnak, így a WLD-t érdemes szorosan figyelni.

A Render (RNDR) bikás jeleket mutat a medvés árnyékok közepette

A Render (RNDR) 6,28 és 8,12 dollár között táncol, ami egy lehetséges kitörésre utal. A bikák előnyben vannak az RSI közel 66-os értékével és a 0,15 körüli MACD-szinttel.

Annak ellenére, hogy az árfolyam az elmúlt hónapban közel 23%-ot esett, hat hónap alatt mintegy 56%-kal emelkedett.

Ha az RNDR áttöri a 9,22 dolláros ellenállást, akkor a 11,06 dolláros szintet célozhatja meg, ami körülbelül 35%-os potenciális emelkedést jelentene.

Ha azonban 5,54 dollár alá esik, akkor a 3,70 dollár felé veheti az irányt. A következő mozgások döntőek lesznek.

Következtetés

Míg a SOL, WLD, RNDR tokenek ígéretesnek tűnnek, a potenciáljuk talán inkább hosszú távon lesz nyilvánvaló.

A CYBRO, a decentralizált pénzügyi terület új szereplője kiemelkedik a legnagyobb növekedési potenciállal 2024-re.

Az első kibocsátása 2024 második negyedévére van kitűzve, és a korai befektetőknek lehetőséget kínál arra, hogy kedvező feltételekkel csatlakozzanak a CYBRO token előértékesítéséhez.

Ezáltal a CYBRO kulcsfontosságú szempont azok számára, akik a közeljövőben jelentős növekedési lehetőségeket keresnek.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

A Solana 2500 dollárig, a CYBRO és a MATIC 25 dollárig? Minden, amit tudni kell az ETH ETF indulásáról és az altcoinok jövőjéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, lélegzetvisszafojtva várja a potenciális bikafutást. Az altcoinok továbbra is csábító belépési pontokon tartózkodnak, ami egy közelgő emelkedésre utal. A legújabb suttogások a közösségben...

A legjobb indokok, amiért érdemes kipróbálni az online kaszinókat a következő szerencsejáték-kalandodhoz

Vendégbejegyzés A digitális forradalom életünk számos területét átalakította, és ez alól a szerencsejátékok világa sem kivétel. A globális iGaming piac 2030-ra várhatóan több mint 150 milliárd dollárt...

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!