Mark Cuban elindul az elnökségért, ha a bitcoin eléri az 1 millió dollárt

-

A Dallas Mavericks tulajdonosa azt ígérte, hogy elnökként minden állampolgárnak bitcoint osztana.

Mark Cuban, a Twitteren mondta el, hogy elindul az elnökségért, ha megvalósul néhány körülmény.

„Elindulok, ha a bitcoint eléri az 1 millió dollárt, és ha rá tudjuk venni a kincstárt, hogy 350 bitcoint osszon szét 4 évig, hogy évente mindenki kapjon 1 satoshit, melyet 10 évig birtokolniuk kell.”

Cuban azt követően írta ezt, hogy a milliárdos Chamath Palihapitiya azt írta, javításra szorul az USA politikai keretrendszere, így „egy megbízható harmadik pártra lesz szükségünk 2030-ra.” Cuban ezt követően a politikai pártok értelmét is megkérdőjelezte.
Palihapitiya erre azt felelte, hogy nem lesz szükség pártokra, ha Cuban elindul.
Cuban többször is szót ejtett a bitcoinról az elmúlt két év során. Legutóbb úgy beszélt róla „mint egy vagyontárolási eszköz, amely jobban hasonlít egy vallásra, mint egy megoldásra” és „bármennyire is mondják azt a követők, hogy a bitcoin egy fedezet a világvége ellen, ez egyszerűen nem igaz.”

Cuban véleménye sokban hasonlít a kriptoágazat több szereplőjének gondolkodására. Cuban és a különböző kriptoguruk is vagyontárolási eszközként tekintenek a bitcoinra.
Azonban Cuban szerint egyszerűbbé kellene tenni a bitcoin felhasználását, és emellett több problémát is meg kell oldani, hogy ne csak egy új vagyontárolási eszközt alkossunk.

Olvastad már? A JPMorgan stratégái szerint a bitcoin előbb-utóbb utoléri az aranyat

Forrás: cointelegraph.com

Legfrissebb bejegyzéseink

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

😲 Érezd az izgalmat: Ezeket a kriptókat robbanás előtt állnak, és Te is beszállhatsz!

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik a lehetőségekben, ahogy a 2024-es bikafutás megindul. Egyes kriptovaluták kiemelkednek a tömegből, jelentős növekedést ígérve. A befektetők, akik a következő nagy lehetőséget keresik,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!