Márciusi piaci szereplők: Az altcoinok ellopják a reflektorfényt

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelentős elmozdulást él át jelenleg, a Bitcoin (BTC) továbbra is megőrzi dominanciáját.

A Bitcoin teljesítménye ellenére az alternatív kriptovaluták (altcoinok) körül érezhetően nagy a nyüzsgés, mivel a befektetők kezdik diverzifikálni portfóliójukat a hagyományos kriptovezéren túl.

Az olyan mémérmék, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) hanyatlása megnyitotta az utat más altcoinok előtt, hogy megragadják a piac figyelmét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A változást a spot Bitcoin ETF-ek jóváhagyása is alátámasztja, ami új befektetőket és tőkét hozott a piacra, tovább erősítve az altcoinok lendületét.

Számos altcoin van, amely nagyon látványos fejlődésnek tűnik.

Írásunkban március leglenyűgözőbb coinjaira koncentrálunk, amelyek úgy tűnik, hogy 2024-ben nagy dolgokra számíthatnak.

Néhányuk versenyben van az első helyekért a nagyon ígéretes piaci résekben, mint például az alkalmi játék, míg mások kevésbé jól pozícionáltak.

ScapesMania: A szerencsejáték-tokenek új korszaka

Miután a diadalmas előértékesítés 6,125 millió dollárt gyűjtött össze, és több mint 60 000 követőt és 18 400 tulajdonost szerzett, a ScapesMania végre debütál a tőzsdei színtéren.

A PancakeSwap lesz az első állomás, amely megteremti a további terjeszkedés alapjait.

Lenyűgöző debütálás

A debütáló kereskedési nap nem volt más, mint figyelemre méltó, mivel a ScapesMania rugalmasan mutatta meg a token árfolyamát, kiemelve a robusztus tokenomikát és az ígéretes projekt kilátásokat.

A ScapesMania elkötelezett módon, egy egyszerű egynapos ICO-projektet meghaladó elkötelezettségéről tanúbizonyságot téve, elkötelezte magát amellett, hogy a tulajdonosok közösségével együtt növekszik.

altcoin

A kezdeti 24 órában a tulajdonosok száma közel 18,41K-nál stabilizálódott, míg a kereskedési volumen elérte a 2,25 millió dollárt, ami a ScapesManiát a DEXTools Hot Pairs listájának élére katapultálta.

altcoin

A ScapesMania megismerése

A ScapesMania megkülönbözteti magát a kriptoszférában azzal, hogy szoros kapcsolatot tart fenn a közönségével, és valódi „game-changer”-ként pozícionálja magát.

A ScapesMania a játék egyszerűségét és a közösség bevonását kínálva hidat képez a Web2 és a Web3 közötti szakadék között, előnyöket kínálva minden érintett számára.

A 2027-re 19,12 milliárd dollárra prognosztizáltan 19,12 milliárd dollárt elérő, fellendülőben lévő casual játékiparban tevékenykedő ScapesMania készen áll arra, hogy kihasználja ezt a növekedést az altcoin szezon közepette, amelyet a Bitcoin hullámzása hajt.

Közösségi őrület

A kriptoközösség a ScapesMania várakozása miatt pezseg, sőt, még a bálnák is érdeklődést mutatnak a 20 000 dollárt meghaladó befizetésekkel.

Az ilyen mértékű lelkesedés aláhúzza a közösségi támogatás kulcsfontosságú szerepét a ScapesMania sikerének előmozdításában.

A csapat háláját fejezi ki támogatóinak, elismerve, hogy ez még csak egy izgalmas utazás kezdete.

Fedezd fel, mit mondanak a ScapesMania támogatói.

Vízió a holnapról

A jövőre nézve a ScapesMania arra összpontosít, hogy kiterjessze befolyását.

A csapat egy látnok vezérigazgató vezetésével aktívan együttműködik tapasztalt játékfejlesztőkkel, hogy vízióját életre keltse.

A csapat a bevezetés utáni dinamikus marketingtervvel igyekszik kiterjeszteni a hatókörét és finomítani a stratégiákat, minden egyes lépéssel előrehaladást elérve.

A több mint 6 000 000 dolláros előértékesítés elsöprő visszhangja, valamint a lenyűgöző mérőszámok – 18 400-nál több tulajdonos, 60 000 tagot meghaladó közösség és 75 000 feletti átlagos havi látogatószám – a csapat marketingszakértelmét tükrözik, és további eredményeket vetítenek előre.

Forrás: A hivatalos ScapesMania Telegram közösség

A tulajdonosok támogatása

A ScapesMania-hoz való csatlakozás azt jelenti, hogy nem csak az utazás részese vagy – a projekt útjának mozgatórugója lehetsz.

Az olyan funkciókkal, mint a kiegyensúlyozott tokenomika a stabilitásért, a DAO irányítás a döntéshozatali hatalomért és a staking program az extra jutalmakért, a $MANIA birtoklásával a vezetőülésbe kerülsz.

Ezenkívül a tudat, hogy a ScapesMania intelligens szerződését alaposan ellenőrzik a biztonság érdekében, minden tulajdonos számára egy extra réteg bizalmat ad.

Fogadd el a ScapesMania jelenséget

A tőzsdei bevezetés után a ScapesMania folyamatos növekedést tart fenn, és sokféle olyan tulajdonost vonz, akik hisznek a hosszú távú jövőképében.

Mivel a ScapesMania pályája a közösség erejétől, a fejlesztési előrehaladástól és a hatékony marketingstratégiáktól függ, a ScapesMania meggyőző kilátásokat kínál a jövőre nézve.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese legyél a ScapesMania jelenségnek. Biztosítsd a $MANIA tokenjeidet a PancakeSwap-on még ma, és lovagold meg az casual gaming növekedési hullámát.

>>> Vesd bele magad – szerezd meg a $MANIA-t most! <<<

Magic Square (SQR): A Web3 alkalmazásfejlesztés új hajnala

A „Web3 App Store”-ként elismert Magic Square (SQR) ambiciózus útra lépett, hogy forradalmasítsa a Web3 területet egy kifejezetten a fejlesztőknek szánt támogatási program bevezetésével.

A Magic Square (SQR) hatalmas, 66 millió dollár értékű Magic Square (SQR) ökoszisztéma-támogatási programjának kiosztásával a Magic Square (SQR) célja, hogy elősegítse az innovációt és a növekedést a Web3-térségen belül.

A kezdeményezés jelentős támogatást nyújt a fejlesztőknek, lehetővé téve számukra, hogy a Magic Square (SQR) ökoszisztémán belül életre keltsék elképzeléseiket.

A támogatási program bemutatása a befektetők és a fejlesztők körében egyaránt érdeklődést váltott ki, ami potenciálisan pozitív hatást gyakorolhat a Magic Square (SQR) token értékére.

A platformján való fejlesztés ösztönzésével a Magic Square (SQR) a Magic Square (SQR) elfogadottságának és hasznosságának növekedését tapasztalhatja, ami viszont növelheti a piaci pozícióját és kereskedési értékét.

A jövő ígéretesnek tűnik a Magic Square (SQR) számára, mivel támogatási programján keresztül a Web3 közösség kritikus igényeinek kielégítésére törekszik.

E stratégiai lépés jelentősen növelheti a platform elfogadottságát, ami a Magic Square (SQR) keresletét és értékét is növelheti.

A kezdeményezés sikere azonban a kifejlesztett projektek minőségétől és innovációjától függ, valamint attól, hogy a platform képes-e hatékonyan kezelni és elosztani a támogatásokat.

Ezeknek a kihívásoknak a leküzdése kulcsfontosságú lesz ahhoz, hogy a Magic Square (SQR) megvalósítsa elképzelését, és vezető pozíciót biztosítson a Web3 ökoszisztémában.

Avalanche (AVAX): A blokklánc-technológia új magasságokba történő skálázása

Az Avalanche (AVAX) félelmetes szereplőként áll a kriptopénzek piacán, a 9. helyet foglalja el.

Bár jelentős visszaesést tapasztalt az eddigi csúcsához képest, a decentralizáció, a tranzakciós sebesség és a biztonság javítását célzó innovatív megoldások és fejlesztések bevezetése az Avalanche (AVAX) erős visszatérésre pozícionálja.

Az Avalanche (AVAX) árfolyam-pályájára vonatkozó előrejelzések optimisták, az előrejelzések szerint az elkövetkező években fokozatosan emelkedni fog az értéke.

A várt növekedést az Avalanche (AVAX) folyamatos erőfeszítései támogatják, hogy bővítse ökoszisztémáját, fejlessze technológiáját és stratégiai partnerségeket alakítson ki.

Az Avalanche (AVAX) jövője fényesnek tűnik, mivel folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik a blokklánc közösség igényeihez.

A skálázhatóságra, az interoperabilitásra és a felhasználói élményre való összpontosítása jól pozícionálja a fokozott elfogadás és a beruházások szempontjából.

Az olyan kihívások azonban, mint a piaci volatilitás, a szabályozói ellenőrzés és a más blokkláncok által támasztott verseny hatással lehetnek a növekedési pályájára.

Ezeknek az akadályoknak a sikeres leküzdése kulcsfontosságú lesz az Avalanche (AVAX) hosszú távú sikere és befolyása szempontjából a blokklánc térben.

Polygon (MATIC): Az Ethereum skálázhatósági megoldásainak úttörője

A Polygon (MATIC) jelentős előrelépéseket tett az Ethereum layer 2 skálázási megoldásaként, növelve a tranzakciók sebességét és hatékonyságát.

A platform Polygon 2.0-ra való áttérése, amelynek célja a további decentralizáció és a skálázhatóság, sarkalatos pontot jelent a platform fejlődésében.

A Polygon (MATIC) árfolyam-előrejelzései pozitív kilátásokat mutatnak, és az elkövetkező években potenciális növekedést valószínűsítenek.

Ez az optimizmus a Polygon (MATIC) folyamatos innovációjának, a stratégiai partnerségeknek és a DeFi, NFT és Web3 szektorok növekedésének elősegítésében játszott szerepének köszönhető.

A Polygon (MATIC) útja a Polygon 2.0 révén a skálázhatóbb és decentralizáltabb platformmá válás felé egyszerre jelent lehetőségeket és kihívásokat.

Miközben a frissítés jelentősen javíthatja ökoszisztémáját, és több felhasználót és fejlesztőt vonzhat, a platformnak meg kell oldania az ilyen átállással járó összetett problémákat is, beleértve a technikai kihívásokat és a felhasználói elfogadottságot.

A Polygon (MATIC) képessége, hogy hatékonyan tudja megvalósítani elképzelését, döntő fontosságú lesz a jövőbeli sikerének és a blokklánciparon belüli pozíciójának meghatározásában.

Port3 Network (PORT3): A közösségi média forradalmasítása a blokklánc segítségével

A Port3 Network (PORT3) az adatok decentralizálásával, valamint a felhasználók magánéletének és jutalmainak növelésével kívánja átalakítani a közösségi médiát.

A Port3 Network (PORT3) a közösségi adatok összesítésére és szabványosítására összpontosítva igyekszik kezelni a Web 2.0 közösségi platformok előtt álló kihívásokat, például az adatszivárgást és a magánélet megsértését.

Az innovatív funkciók és ösztönzők bevezetése, mint például a Port3 Network (PORT3) tokenek airdropja, pozitívan befolyásolhatja a token értékét.

Ahogy a Port3 Network (PORT3) tovább bővíti felhasználói bázisát és partnerségeit, a Port3 Network (PORT3) iránti kereslet várhatóan növekedni fog, ami potenciálisan a piaci érték növekedéséhez vezethet.

A Port3 Network (PORT3) ambiciózus elképzelése, miszerint a közösségi médiát a blokklánc technológia segítségével újraértelmezi, egyedülálló növekedési lehetőséget kínál.

A platformnak azonban kihívásokkal kell szembenéznie a széles körű elterjedés elérésében, a bevett közösségi médiaóriásokkal való versenyben, valamint az infrastruktúrája skálázhatóságának és biztonságának biztosításában.

Ezen akadályok leküzdése elengedhetetlen ahhoz, hogy a Port3 Network (PORT3) kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket, és tartós hatást gyakoroljon a közösségi média iparágára.

Következtetés

A kriptopénzpiac jelenlegi változásait az altcoinok iránti növekvő érdeklődés jellemzi, mivel a kereskedők diverzifikálják portfólióikat a Bitcoinon kívül, amely a változó dinamika ellenére továbbra is tartja magát.

A mém-érmék hanyatlása megnyitotta az utat más kriptopénzek előtt, melyek előtérbe kerülhetnek, jelezve egy szélesebb körű piaci trendet a jelentős növekedési potenciállal rendelkező spekulatív eszközök felé.

A ScapesMania sikeres tőzsdei debütálása és a játék innovatív megközelítése napjaink egyik legjobban beállított projektjeként pozícionálja.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!