Már a defit is élteti Mark Cuban milliárdos befektető

-

Mark Cuban milliárdos befektetőt az utóbbi időben igencsak górcső alá vette a kriptoágazat.
A dolog egy Bitcoinról és Ethereumról szóló Twitter-bejegyzéssel kezdődött, újonnan pedig a decentralizált pénzügyi tokenekről nyilatkozik elismerően.

Cubant egyébként már régóta folyton faggatják a bitcoinról, ami nem csoda, hiszen egy prominens befektetőről és médiaszemélyiségről van szó, aki olyan jelentős projektekben vesz részt, mint mondjuk a „Shark Tank”.
Egy korábbi reddites „kérdezz-felelekben” Cuban megerősítette, hogy valóban kacsingat a defiágazat felé, amelyet egyébként a Twitter-posztjai is megerősíteni látszanak.
Ami érdekes, hogy az AMA subreddit helyett az eseményt WallStreetBetsen tartották meg, amely a már legendássá vált GME-incidens óta parabolikus növekedést tapasztalt a felhasználók számának tekintetében.

Cuban a defiről beszélt

A Reddit-bejegyzésekben a jelenlegi kriptovagyonáról is kérdezték a befektetőt. Cuban megjegyezte, hogy jelenleg aave és sushi tokenekkel rendelkezik.
Ez megerősíti azon lánckövető elemzők feltevését, mely szerint a múlt héten egy Mark Cubanhez köthető tárcán aave-t tárolnak, melynek egy része a protokollon került stake-elésre. További elemzések azt is feltárták, hogy egy másik, szintén Cuban által birtokolt tárcán sushi található.
Míg ez idáig nem lehetett minden kétséget kizáróan eldönteni, hogy valóban Cuban állt-e a kriptovagyon mögött, ez a Reddit-bejegyzés most megerősítette mindezt.
A kommentből az is kiolvasható, hogy a milliárdos bitcoinnal, ethereummal és litecoinnal is rendelkezik, amely annyira azért nem meglepő.


Hozzátette, hogy véleménye szerint a defi már egy külön ágazatnak számít, akárcsak a nanotechnológia, a zöld technológia, valamint az egyéb technológiai osztályok, amelyekben megvan a potenciál arra, hogy „felrobbanjanak az elkövetkező 10 éven belül.”

Ezenfelül további dolgokat árult el a szélesebb kriptovilággal kapcsolatos álláspontjait illetően.
Külön kiemelte a bitcoin-hodlerek (ezt a kifejezést használta) erősségét, megjegyezve, hogy még ha a 2017-es rali csúcsán vásároltak is be, most még akkor is lehetőségük van profitot realizálni.


Természetesen a GameStop esete mellett sem mehetett el szó nélkül, próbálta azt a hatást kelteni, hogy ideológiailag egyetért a WallStreetBets csoport véleményével.

Olvastad már? Mi az a Cardano (ADA)

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!