A Grayscale indíthatja a Bitcoin bull run következő szakaszát

-

Az adatok azt mutatják, hogy a lekötött pénzeszközök feloldása a konszolidációs fázis végét és az ár megugrását eredményezheti.

Úgy tűnik, a bitcoin a múlt hónap nagy részében stagnált a Grayscale-nek köszönhetően, de a status quo hamarosan megváltozik.
A CryptoQuant on-chain elemzési központ adatai szerint a Grayscale Bitcoin Trust ára 2019 áprilisa óta a legalacsonyabbra esett.

A Grayscale-zárolás szerdán véget ér

A Grayscale gyakran került címlapokra az utóbbi időben a rekordméretű BTC-vásárlásainak és -keresletének köszönhetően, de a beáramlás ellenére a BTC/USD árfolyam nem növekedett tovább.
Február elején az alapba történő befektetés 6,5 dolláros prémium körül mozog, amely fennállása során korábban volt 40 dollár is.
Ez történelmileg egybeesik a változó irányú ármozgással, miközben a nagy prémiumok egybeesnek a bitcoin felfelé irányuló mozgásával.
December végén a Hackernoon technológiai magazin dedikált cikke úgy magyarázta a jelenséget, hogy mindez a GBTC-részvények kibocsátásához kötődik, amelyek a megszokott zárolás alá esnek.
A zárolás feloldása után, a bitcoin hajlamos magasabbra lőni, amint az ügyfelek visszafizetik nyereségüket BTC-ben, azonban az ilyen eseményeket megelőző időszakban az ármozgás mértéke lecsökken, és stagnálás várható.

„Fontos tudni, hogy amint a magasabb árakat és prémiumokat realizálják a feloldás után, az ár tovább konszolidálódik. Ez teszi lehetővé a prémium újbóli zsugorodását a következő feloldás előtt.” – foglalta össze a Hackernoon.

A következő, február 3-i feloldásnak a várakozások szerint a bitcoin bikafutamának folytatására kellene épülnie.

„Ez lehetővé teszi a prémiumok ismételt zsugorodását, ahogy az előző kilenc alkalommal is” – folytatja a cikk, helyesen előrejelezve január második felének ármozgásait.

„És a következő feloldásig folyamatosan csökkenni is fog. Emiatt arra számítok, hogy az ár vagy konszolidálódik, vagy lecsökken.”

Forrás: CryptoQuant

A Grayscale beruházásainál nincs megtorpanás

A Grayscale időközben tovább bővíti kínálatát, mivel az intézményi érdeklődésen nem láthatók a lassulás jelei, sem a bitcoin, sem az altcoinok esetében.
Ezen a héten az Ethereum Alap újból megnyílt, decemberi bezárása óta először, illetve február 25-én megrendezésre kerül egy esemény a „Bloomberg Crypto Summit”, amely egy Grayscale által szponzorált kriptofókuszú esemény.

A GBTC 21,8 milliárd dollár kezelt vagyonnal rendelkezik február 1-jétől. Az ether vásárlásai szünetelnek december 10-e óta.

Olvastad már? Elon Musk is támogatja a Bitcoint, „jó dologként” hivatkozik rá

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Legfrissebb bejegyzéseink

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

Általában az „aranykereszteket" és a „halálkereszteket" a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják. Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!