Cameron Winklevoss: „Az arany lehet a következő GameStop”

-

A jelenlegi ezüstár rali, melyet állítólag a reddites kiskereskedők indítottak el, „meg fogja mutatni nekünk, hogy mekkora hülyeség a nemesfémpiac” – mondta múlt vasárnap a Gemini kriptotőzsde társalapítója, Cameron Winklevoss.

„A #silversqueeze következményeit nem szabad lebecsülni. Ha kiderül, hogy ezüstben több követelés van, mint a tényleges fizikai raktárak ezüstmennyisége, akkor a kifizetés hatalmas lehet, és ezután az arany következhet” – mondta tweetjében, majd hozzátette: „a bitcoin megoldja.”


Az elmúlt napokban a hír, miszerint a WallStreetBets nevű Reddit-csoport – mely a GameStop shortolással kapcsolatban lehet ismerős – most az ezüstöt célozza meg, igen nagy visszhangot keltett az interneten.
A Bloomberg szerint a kiskereskedők összehangolt tervének eredményeként múlt csütörtökön 6,8%-kal sikerült emelniük az ezüst árát.


A WSB néhány tagja azonban a közelmúltban tagadta részvételét a „silversqueeze”-ben, rámutatva, hogy egy ilyen kampány csak a nagy fedezeti alapoknak kedvezne.
A kiskereskedők azonban még ma is rajta vannak. Az ezüstbányászati ​​vállalatok részvényeinek tömeges vásárlásával az ezüst árát 30 dollár fölé emelték – ami jelenleg a legmagasabb ár 2013 februárja óta.
Winklevoss szerint, ha a kiskereskedők – származzanak a Redditről vagy máshonnan – bebizonyítják, hogy az ezüstpiac korrupt, akkor könnyen az arany lehet a következő célpont.

„Ha bebizonyosodik, hogy az ezüstpiac korrupt, jobb ha elhiszik, hogy az arany lesz a következő a sorban. HATALMAS következmények várhatók, különösen azokban az országokban, ahol kevés a dollártartalék, vagy ahol a központi bankok nagy mennyiségű aranyat tárolnak.” – jegyezte meg.

A befektető ikrek, Cameron és Tyler Winklevoss a bitcoin és más kriptovaluták ismert hívei. 2013-ban 11 millió dollárt fektettek be BTC-be – ezzel a döntésükkel milliárdosokká váltak.

„A #silversqueeze fogja megmutatni nekünk, hogy mekkora hülyeség az ezüst- és a nemesfémpiac” – zárta szavait Cameron Winklevoss

Olvastad már? Valaki 100.000%-ot keresett egy Ethereum-tokennel mindössze 3 nap alatt

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját. Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és...

Ethereum technikai elemzés 06.01.

Prémium Ethereum Az Ethereum árelemzése azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, miközben a bikák küzdenek a lendület visszaszerzéséért. Az eladási nyomás hatására...

Az amerikai befektetési bank TD Cowen bezárja kripto üzletágát

Az amerikai befektetési bank, a TD Cowen bejelentette, hogy egy évvel az indulás után bezárja kriptopénzekkel foglalkozó egységét, a Cowen Digitalt. A bank 2022 márciusában indította...

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!