Cameron Winklevoss: „Az arany lehet a következő GameStop”

-

A jelenlegi ezüstár rali, melyet állítólag a reddites kiskereskedők indítottak el, „meg fogja mutatni nekünk, hogy mekkora hülyeség a nemesfémpiac” – mondta múlt vasárnap a Gemini kriptotőzsde társalapítója, Cameron Winklevoss.

„A #silversqueeze következményeit nem szabad lebecsülni. Ha kiderül, hogy ezüstben több követelés van, mint a tényleges fizikai raktárak ezüstmennyisége, akkor a kifizetés hatalmas lehet, és ezután az arany következhet” – mondta tweetjében, majd hozzátette: „a bitcoin megoldja.”


Az elmúlt napokban a hír, miszerint a WallStreetBets nevű Reddit-csoport – mely a GameStop shortolással kapcsolatban lehet ismerős – most az ezüstöt célozza meg, igen nagy visszhangot keltett az interneten.
A Bloomberg szerint a kiskereskedők összehangolt tervének eredményeként múlt csütörtökön 6,8%-kal sikerült emelniük az ezüst árát.


A WSB néhány tagja azonban a közelmúltban tagadta részvételét a „silversqueeze”-ben, rámutatva, hogy egy ilyen kampány csak a nagy fedezeti alapoknak kedvezne.
A kiskereskedők azonban még ma is rajta vannak. Az ezüstbányászati ​​vállalatok részvényeinek tömeges vásárlásával az ezüst árát 30 dollár fölé emelték – ami jelenleg a legmagasabb ár 2013 februárja óta.
Winklevoss szerint, ha a kiskereskedők – származzanak a Redditről vagy máshonnan – bebizonyítják, hogy az ezüstpiac korrupt, akkor könnyen az arany lehet a következő célpont.

„Ha bebizonyosodik, hogy az ezüstpiac korrupt, jobb ha elhiszik, hogy az arany lesz a következő a sorban. HATALMAS következmények várhatók, különösen azokban az országokban, ahol kevés a dollártartalék, vagy ahol a központi bankok nagy mennyiségű aranyat tárolnak.” – jegyezte meg.

A befektető ikrek, Cameron és Tyler Winklevoss a bitcoin és más kriptovaluták ismert hívei. 2013-ban 11 millió dollárt fektettek be BTC-be – ezzel a döntésükkel milliárdosokká váltak.

„A #silversqueeze fogja megmutatni nekünk, hogy mekkora hülyeség az ezüst- és a nemesfémpiac” – zárta szavait Cameron Winklevoss

Olvastad már? Valaki 100.000%-ot keresett egy Ethereum-tokennel mindössze 3 nap alatt

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!