Már a Compund natív kriptopénze is kereskedhető az OKEx kriptotőzsdén

-

A világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéje ma reggeltől lehetővé tette a COMP kriptopénz USDT és BTC ellenében történő kereskedését.
A 2017-ben Robert Leshner és Geoff Hayes által létrehozott Compund egy, a magyar Inlockhoz hasonló közösségi kölcsönplatform.

Lehetővé teszi felhasználóinak, hogy hitelnyújtás révén kamatbevételhez jussanak, valamint hogy kölcsönt vehessenek fel. Fontos, hogy mindezt peer-to-peer módon, egy decentralizált protokoll révén biztosítják.
Az Ethereum hálózatára épülő szolgáltatás a DeFi-ipar egyik sarokkövének számít.
Nem véletlen – a világ legnagyobb DeFi-protokolljaként több mint 600 millió dollárnyi kriptoeszköz parkol náluk letétként.
A többi kriptopénzzel és coinnal ellentétben a COMP hivatalosan digitális tokennek számít. Ennek oka, hogy biztosítani tudják a protokollt érintő fontos kérdésekben való szavazás lehetőségét.
„A Compound már régóta vezeti a decentralizált pénzügyek területét, a folyamatos innovációjának és fejlődésének köszönhetően mára a DeFi legnagyobb játékosává vált, és ékes példája annak, milyen sok fejlődés történt e téren” – mondta Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója, majd hozzátette:

„Rendkívül örülünk annak, hogy a Compunddal karöltve elősegíthetjük a DeFi-ökoszisztéma növekedését. Az OKEx-nél hiszünk abban, hogy a DeFi végül nagy hatással lesz majd a pénzügyekre és egyenlő lehetőségeket biztosít majd mindenkinek a pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez. Mindez ugyanakkor segít nekünk megvalósítani víziónkat, vagyis a #FinanceAll-t.”

Az OKEx-ről

A világ egyik vezető spot és származtatott ügyleteket is kínáló kriptotőzsdéjeként az OKEx rendkívül változatos piactérrel rendelkezik, ahol globális kriptokereskedők, -bányászok és intézményi befektetők kezelik eszközeiket, keresik a befektetési lehetőségeket és kockázatokat.
Származtatott ügyletek tekintetében a határidős, perpetual swap és opciós piacok érhetők el általuk.
Ha még többet szeretnétek tudni, egy nemrég megjelent cikkünkben további információkat találtok.

Olvastad már? Akár 20%-ot is eshet a bitcoin a tőzsdepiacok lassulása miatt

Forrás: finance.yahoo.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!