A SIA és a Quant Network sikeresen letesztelte a blokkláncok átjárhatóságát

-

A SIA európai fizetési platform és a Quant Network lehetővé tették a blokkláncmegoldások átjárhatóságát pénzügyi intézmények számára.
A SIA egy európai fizetési szolgáltató és az egyesült királyságbeli Quant Network techcég sikeresen letesztelte a blokkláncok átjárhatóságát különböző protokollokon keresztül.

A SIA és a Quant Network június 5-én jelentették be együttműködésüket. A céljuk az volt, hogy különböző platformokon elérhető alkalmazásokon és szolgáltatásokon dolgozzanak pénzügyi intézmények és bankok számára.
Együttműködésük keretén belül az volt a céljuk, hogy integrálják a Quant Network blokkláncán elérhető Overledger operációs rendszert a SIA SIAchain infrastruktúráján és lehetővé tegyék az átjárhatóságot, ezzel megoldanák a pénzügyi intézmények számára a blokkláncok integrációjának kérdését.
Mindkét cég sikeresen integrálta az Overledger technológiát a SiaChain hálózatán, így lehetővé tették a blokklánctevékenységeket.

A SIA szerint ez lehetővé teszi az olyan, platformokon átívelő alkalmazásokat, mint a hitelesítést, fizetéseket és ügyfél-azonosítási szolgáltatásokat.


Mindezek mellett további tesztelés zajlik a SIAchain, az R3 Corda és további magán-Ethereum hálózatokon.
Quant Network és a SIA célja, hogy lehetővé tegyék a blokkláncokon átívelő piaci megoldásokat és új lehetőségeket nyissanak a piac számára.
SIAchain egy magáninfrastruktúra, amely több mint 570 európai csomóponttal bír a SIAnet hálózatán belül.
Pénzügyi intézmények, cégek, és közműszolgáltatók is alkalmazzák, hogy a blokklánc innovatív felhasználási lehetőségeit kutassák.

Olvastad már? Akár 20%-ot is eshet a bitcoin a tőzsdepiacok lassulása miatt

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!