Majmos metaverzum érkezhet?

-

A népszerű Bored Ape és Mutant APE NFT-k tulajdonosai virtuális földet kaphatnak a Yuga Labs közelgő „Otherside” metaverzumában.
Az ApeCoin árfolyama magasabbra szökött a várakozásokra, hogy fizetési token lesz egy közelgő metaverzum földeladásban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az APE ára egy nap alatt közel 28%-ot emelkedett, és április 20-án már 17 dollár fölé ment, tokenenként.
A rally a 11 dollár alatti háromnapos mélypontról való visszapattanás részeként jött, ami 55%-os nyereséget eredményezett.
APE/USD négy órás árdiagram. Forrás: TradingView

Egy április 18. óta a közösségi média platformokon keringő pletyka szerint a Bored Ape Yacht Club és a Mutant Ape Yacht Club NFT-k tulajdonosai virtuális parcellát kaphatnak a Yuga Labs sokak által várt „Otherside” metaverzum platformján.


Az Otherside egy MMORPG játék lesz, ahol a játékosok az NFT-iket natív avatárként vagy karakterként alkalmazhatják.
Egy kiszivárgott befektetői bemutatóból kiderült, hogy a Yuga Labs 178 millió dollár bevételre számít a virtuális földek eladásából, az APE pedig fizetőeszközként fog működni, hogy ezeket a vásárlásokat lebonyolítsák.
Egyes BAYC NFT-tulajdonosok azt állították, hogy a Yuga Labs árverésen keresztül értékesítené az Otherside virtuális földeket.
Ennek során a cég a minimális ajánlatot 600 APE-ben, azaz mai árfolyamon körülbelül 10 700 dollárban állapíthatná meg.


Tekintettel erre a potenciális felhasználási esetre, az ApeCoin iránti kereslet magasabbra nőhet, ami részben magyarázatot adhat az APE felfelé irányuló lendületére az elmúlt három napban.

Az APE bikásnak tűnik

Az APE spot piacán a legutóbbi vételi hullám során az APE/USD pár kitört a klasszikus emelkedést jósoló formációból.
Az úgynevezett „bull pennant” fölé való kitörés döntő volumenekkel az ApeCoin 40 dollár fölé is emelkedhet a következő hónapokban.
Eközben, ha a technikai mintázat ehelyett „szimmetrikus háromszögnek” bizonyul, az APE felfelé irányuló célpontja 22 dollár közelében lesz.

APE/USD napi árdiagram. Forrás: TradingView

Az ApeCoin most a Fibonacci szintek közül a 0,236 Fib vonalát (~16 $) célozza meg, ez számít most átmeneti ellenállásnak.

Az említett árplafonról való visszahúzódás azt kockáztatja, hogy az APE-t a háromszög teteje felé küldi a 12,50 $ közelében.

Olvastad már? Hamarosan indul a VizslaSwap – az első magyar decentralizált tőzsde

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!