Litecoin– technikai elemzés 12.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A mai Litecoin árelemzése azt mutatja, hogy az LTC erős piaci szembeszéllel néz szembe, és 76,93 dolláros mélypontra esett.

A piac csökkenő tendenciája számos kriptovaluta árfolyamát lefelé nyomja, és érdekes lesz látni, hogy az LTC vissza tud-e pattanni ezekről a mélypontokról, vagy folytatja a csökkenő tendenciát.

A 78,43 és 80,00 dolláros szinteknél van néhány kulcsfontosságú ellenállási szint, amit figyelni kell, mivel ezek némi ellenállást jelenthetnek az LTC számára, ha elkezd magához térni.

Ha azonban a piac továbbra is csökkenő tendenciát mutat, akkor további veszteségeket könyvelhet el a 75,75 és 70 dollár körüli támaszszintekig.

A bikák és a medvék jelenleg az LTC árfolyamának irányításáért vívott háborúban állnak egymással, és egyik oldal sem került még egyértelmű előnybe.

A piac a kereskedést a medvés oldalon nyitotta, de gyorsan megfordult, aminek következtében az LTC/USD árfolyam 78,29 dollár felé emelkedett.

Mivel azonban a piac ismét medvés irányba fordult, az LTC nem tudta visszaszerezni ezt a szintet, és jelenleg 76,86 dollár közelében mozog.

litecoin

LTC/USD 1 napos árfolyamgrafikon

A napi Litecoin árfolyam-elemzés azt mutatja, hogy az LTC nehezen töri át a medvés ellenállást, mivel a csökkenő trend folytatódik.

A tegnapi némi korrekciós nyereség ellenére nem tudta fenntartani ezt a lendületet, és visszaesett a 75,75 dolláros támaszszintek felé. Az elmúlt 24 órában 0,72 százalékkal csökkent.

litecoin

Az egynapos árfolyamgrafikonon jelen lévő mozgóátlag (MA) értéke 76,26 dolláron áll, és bullish crossover-t mutat az 50 napos árfolyamgrafikonon jelen lévő MA értékkel, ami azt jelzi, hogy az LTC ezen a szinten találhat némi támaszt.

A MACD indikátor lefelé mozog, és továbbra is medvés területen tartózkodik, ami azt jelzi, hogy az LTC árfolyama rövid távon tovább csökkenhet.

A Relatív Erősség Index (RSI) szintén lefelé mozog, és a piacon tapasztalható fokozott eladási nyomásra utal, mivel jelenleg 63,09-es értéken áll, ami azt jelzi, hogy az LTC rövid távon tovább eshet.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Litecoin ár elemzése 4 órás árfolyamgrafikon

76,93 dollárig esett az árfolyam a legutóbbi csökkenés során.

A Litecoin 4 órás árfolyam-elemzése a közelmúltbeli árviselkedésről azt erősíti meg, hogy az elmúlt néhány órában egy csökkenő tendencia alakult ki.

litecoin

Bár korábban a bikás hangulatnak köszönhetően volt egy emelkedés, a legfrissebb ármozgás azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piacon.

Az érték a csökkenő trend eredményeként 76,93 dollárnál stabilizálódott, és valószínű, hogy az eladási aktivitás folytatódik és fokozódik. Ráadásul a mozgóátlag értékek jelenleg a 76,88 dolláros szinten állnak.

A MACD indikátor medvés átmenetet tükröz, és továbbra is a negatív tartományban marad, a MACD vonal alatt keresztezett jelzővonal azt mutatja, hogy a következő órákban tovább eshet.

A relatív erősség index (RSI) éppen 70 pont alatt van, és fokozott eladási nyomás irányába mutat, ami azt jelzi, hogy további csökkenés valószínűsíthető.

Litecoin árelemzés következtetés

A Litecoin ezek alapján úgy tűnik, hogy a piac jelenleg medvés, és az árak rövid távon valószínűleg tovább fognak csökkenni.

Van néhány kulcsfontosságú támaszszint 75,75 és 70 dollárnál, azonban ha a csökkenő trend folytatódik, akkor ezek nem biztos, hogy elegendőek lesznek ahhoz, hogy megakadályozzák az LTC további csökkenését.

Másrészt, ha a piac ismét bikás irányba fordul és áttöri a 78,43 dolláros ellenállást, akkor valószínűleg lesz némi potenciális emelkedés az árfolyamban.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!