Litecoin technikai elemzés 05.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin

A Litecoin az elmúlt 24 órában 1,5%-os nyereséget könyvelhetett el, és rövid időre megállította a lejtmenetet.

Ez egy potenciális bikás fordulatot jelzett, mivel ez egybeesett azzal, hogy az árfolyam a 80 dolláros kulcsfontosságú támaszszint felett lebegett.

Egy nemrégiben készült árjelentésben a 80 dolláros pszichológiai szintet a bikák számára kulcsfontosságú szintként emelték ki.

Miután az LTC árfolyama a 102 dolláros árzónából leesett, a 85 dolláros támaszszinten talált támaszt.

Április 20-tól május 5-ig a 85 dolláros támaszszint és a 91 dolláros ellenállási szint között mozgott, mielőtt az eladási nyomás a 80 dolláros kulcsszintre szorította az árat.

A napi időkeretben a 80 dolláros szint továbbra is jelentős a bikák számára, mivel egy bikás order blokk éppen a támaszszint felett található.

A 80 dolláros szint körül a medvés lendület is alábbhagyott, és a bikák felemelkedtek, hogy az árfolyamot közvetlenül a 80 dolláros szint felett tartsák.

A grafikonon megjelenő indikátorok alátámasztották a bikás fordulat valószínűségét.

A Relatív Erősség Mutató (RSI) a túladott zónából való erőteljes kitörés után a semleges 50-es szint fölött lebegett.

Az On Balance Volume (OBV) szintén tisztességes emelkedést regisztrált, a Chaikin Money Flow (CMF) pedig 0,1-es értékkel több pénzeszköz áramlását mutatta az LTC-be.

Így a visszapattanás valószínű, ha a bikák sikeresen meg tudják védeni a 80 dolláros szintet egy erős négyórás gyertyával, amely a támaszszint felett zár.

Ha a BTC folytatja rövid távú kísérletét a 29.000 dollár visszaszerzésére, akkor az LTC ismét 91 dollárig emelkedhet.

Alternatívaként a medvék újabb kísérletet tehetnek a 80 dolláros szint megtörésére.

Egy sikeres kísérlet agresszívebb eladásokat hozhatna a márciusi 65 dolláros mélypontok felé.

litecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!