Litecoin technikai elemzés 05.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin

A Litecoin árfolyam elemzése medvés tendenciát mutat a piacon, az elmúlt néhány órában 5,29 százalékos esést mutatott.

Az LTC/USD pár 84,02 dollárra esett vissza, a coinra további eladási nyomás nehezedett.

Az LTC támaszszintje 82,34 dollárnál van jelen, és ha ez nem tudja tartani az árfolyamot, akkor a Litecoin árfolyamának további csökkenésére számíthatunk.

Az elmúlt néhány órában erősödött az eladási nyomás, a 89,34 dolláros régió körül komoly ellenállással.

A vevők azonban igyekeznek az érmét a felszínen tartani ezen a medvés piacon, és sikerült megakadályozniuk, hogy a kriptopénz zuhanórepülésbe kezdjen.

A napos árfolyamgrafikonja medvés tendenciát mutat a piacon, az árak 89 dollár alá zuhantak.

Az előző néhány órában az LTC piaca 82,34 és 89,34 dollár között ingadozott, ami medvés trendre utal.

A grafikon azt is szemlélteti, hogy a medvék dominálnak ezen a medvés piacon, de a vevőknek sikerült megakadályozniuk a nagyobb visszaesést.

A mozgóátlagok csökkenő tendenciát jeleznek az LTC/USD párban, a 100 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) a 200 napos SMA alatt van, ami medvés tendenciát jelez.

A Relatív Erősség Index (RSI) szintén medvés átmenetet mutat, a jelenlegi értéke 39,19-es, ami azt jelzi, hogy az árak egy ideig medvés tartományban maradhatnak.

A MACD indikátor jelenleg -1,50-es értéken áll, és enyhe csökkenő tendenciát jelez a Litecoin árfolyamára nézve.

A vevők azonban igyekeznek az érmét a felszínen tartani, és sikerült megakadályozniuk a nagyobb zuhanást.

Sajnos a grafikon medvés trendet mutat, ahol az eladási nyomás dominál, és ha a vevők nem tudják áttörni a 89 dolláros ellenállási szintet, akkor további csökkenésre számíthatunk az LTC árfolyamában.

litecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!