Litecoin technikai elemzés 05.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin

A Litecoin árfolyam elemzése medvés tendenciát mutat a piacon, az elmúlt néhány órában 5,29 százalékos esést mutatott.

Az LTC/USD pár 84,02 dollárra esett vissza, a coinra további eladási nyomás nehezedett.

Az LTC támaszszintje 82,34 dollárnál van jelen, és ha ez nem tudja tartani az árfolyamot, akkor a Litecoin árfolyamának további csökkenésére számíthatunk.

Az elmúlt néhány órában erősödött az eladási nyomás, a 89,34 dolláros régió körül komoly ellenállással.

A vevők azonban igyekeznek az érmét a felszínen tartani ezen a medvés piacon, és sikerült megakadályozniuk, hogy a kriptopénz zuhanórepülésbe kezdjen.

A napos árfolyamgrafikonja medvés tendenciát mutat a piacon, az árak 89 dollár alá zuhantak.

Az előző néhány órában az LTC piaca 82,34 és 89,34 dollár között ingadozott, ami medvés trendre utal.

A grafikon azt is szemlélteti, hogy a medvék dominálnak ezen a medvés piacon, de a vevőknek sikerült megakadályozniuk a nagyobb visszaesést.

A mozgóátlagok csökkenő tendenciát jeleznek az LTC/USD párban, a 100 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) a 200 napos SMA alatt van, ami medvés tendenciát jelez.

A Relatív Erősség Index (RSI) szintén medvés átmenetet mutat, a jelenlegi értéke 39,19-es, ami azt jelzi, hogy az árak egy ideig medvés tartományban maradhatnak.

A MACD indikátor jelenleg -1,50-es értéken áll, és enyhe csökkenő tendenciát jelez a Litecoin árfolyamára nézve.

A vevők azonban igyekeznek az érmét a felszínen tartani, és sikerült megakadályozniuk a nagyobb zuhanást.

Sajnos a grafikon medvés trendet mutat, ahol az eladási nyomás dominál, és ha a vevők nem tudják áttörni a 89 dolláros ellenállási szintet, akkor további csökkenésre számíthatunk az LTC árfolyamában.

litecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple (XRP) technikai elemzés 04.15.

Prémium Ripple (XRP) A piaci összeomlás óta a Ripple (XRP) árfolyama korrekciókat szenvedett el, és még nem mutatta a fellendülés jeleit. A rosszabb még hátravan, mivel a token...

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!