Litecoin technikai elemzés 04.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin

A Litecoin árelemzéséből kiderül, hogy az LTC/USD pár egy 96,85 dollár körüli konszolidációs időszak után elkezdett emelkedő lendületet venni.

Bár az elmúlt hét nagy részében a medvék uralták a piacot, nem tudták lejjebb nyomni az árfolyamot a 95,65 dolláros támaszszintnél, ami erős rallyt eredményezett.

A bikák most megpróbálják kihasználni ezt a lendületet, és feljebb nyomják az árfolyamot.

Az LTC/USD pár jelenleg 96,88 dolláron kereskedik, ami körülbelül 0,25%-kal magasabb az előző heti mélypontnál.

Az LTC/USD pár az elmúlt hét nagy részében a 96,88 és 96,91 dollár közötti sávban kereskedett, és jelenleg ennek a sávnak a felső határához közel kereskedik.

Ez arra utal, hogy a bikák kezdik átvenni az irányítást a piac felett, azonban a 98,25 dolláros szinten még mindig van némi ellenállás, amelyet a további emelkedéshez át kell törni.

litecoin

A napos Litecoin árelemzés azt mutatja, hogy az LTC/USD pár tegnap óta egy emelkedő ék alakzatban kereskedik.

Az LTC/USD pár támasza jelenleg a 95,65 dolláros szintnél van, ami az április 10-i mélypont volt.

A pár ellenállása a 98,25 dolláros szintnél van, amelyet az elmúlt héten többször is teszteltek.

Ha a bikáknak sikerül áttörniük ezt az ellenállást, akkor erős felfelé irányuló mozgásra számíthatunk a következő nagyobb ellenállás felé, a 98,54 dolláros szint felé, ami rövid távon a bikák valószínű célpontja.

A MACD vonal a jelzővonal felett van, ami azt jelzi, hogy a bikák uralják a piaci lendületet.

A Relatív Erősség Index jelenleg a 60-as szint közelében van, ami azt jelzi, hogy a piac a túlvásárolt régióban van.

Mivel azonban az RSI nem extrém szinteken van, még van némi mozgástér az árak számára, hogy feljebb mozogjanak. A bikák irányítják a piacot, mivel a Bollinger szalagok a gyertyák felett mozognak.

Összefoglalva, a Litecoin árelemzése azt mutatja, hogy az LTC/USD pár erős emelkedő trendben van, és további emelkedés felé tarthat.

A bikáknak a 98,25 dolláros ellenállási szintet kell áttörniük az emelkedés folytatásához.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!