Az Arbitrum token árfolyama 40%-kal nőtt a héten

-

Egy meglepő lépéssel az ARB tokenek legnagyobb vásárlója a tőzsdei bevezetés első napján, egy titokzatos bálna, átutalta az egész 9,94 millió ARB tokent, ami most 17 millió dollárt ér, a Binance-ra, jelentette a Lookonchain.

Az átutalás, ami általában eladási szándékkal szokott járni, azután történt, hogy az Arbitrum token árfolyama 40%-kal megugrott az elmúlt héten.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Így a CoinMarketCap szerint a harmadik legjövedelmezőbb kriptopénz lett a héten a legnagyobb piaci tőkeértéket tekintve a top legnagyobb kriptopénzek között.

Forrás: coinmarketcap.com

A bálna eredetileg március 24-én került a címlapokra, amikor 4,94 millió ARB tokent vásárolt 3700 ETH-val, ami 6,79 millió dollárnak felel meg, 1,38 dolláros átlagos vételi árfolyamon, ezzel az Arbitrum token legnagyobb vásárlójává vált a tőzsdei bevezetés első napján.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Néhány nappal később, március 28-án a befektető további 5 millió ARB tokent vásárolt 5,73 millió dollár értékben a Binance-tól, így a teljes állománya 9,94 millió ARB tokenre nőtt, amelynek értéke akkor 11,33 millió dollár volt.

A bálna döntésének oka, hogy az összes ARB tokenjét a Binance-hez utalta, nem világos, de minden bizonnyal felkeltette a kriptopénz közösség figyelmét.

Egyes szakértők úgy vélik, hogy a bálna a közelmúltbeli árfolyam emelkedés után megpróbálhat nyereséget kivenni, míg mások azt feltételezik, hogy hosszú távú stratégiát fontolgatnak.

Csak az idő fogja megmutatni, hogy mi lesz a bálna következő lépése, és milyen hatással lesz a ARB tokenre.

zeta

Olvastad már? Nagyot nőtt az adathalász támadások száma

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!