Liquity technikai elemzés 05.29.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Liquity

A Liquity árfolyamelemzése azt bizonyítja, hogy az árfolyam ismét felfelé irányuló mozgást végez, hiszen ma is a bikák voltak előnyben.

Az elmúlt nap rendkívül kedvező volt a bikák számára, mivel az árfolyam gyors ütemben haladt előre.

Ma sem volt másként a tendencia, mivel az árfolyam egészen az 1,28 dolláros szintig emelkedett.

Az LQTY piaci értékének további javulása várható, mivel az óránkénti árfolyamgrafikon is emelkedő tendenciát jósol.

Az árfolyam ma 1,23 dolláron nyitott, de a bikafutás rövid távú volt, mivel az árfolyam feljebb korrigált, hogy elérje a jelenlegi szintet.

Az LQTY napi grafikonja erős bikás tendenciát mutat a piacon, mivel az árfolyam továbbra is felfelé mozog.

A bikák teljes mértékben uralják a piacot, ahogy egyre feljebb tolják az ellenőrzésüket.

A napi grafikon egyértelmű emelkedő tendenciát mutat, az ellenállás az 1,27 dolláros szinten van jelen, de az 1,23 dolláros ponton van egy támasz is, amely kordában tartja a lefelé irányuló mozgásokat.

A 24 órás kereskedési volumen 9 006 834 millió dollár, ami 28,46%-os csökkenést jelent az előző naphoz képest, míg a piaci tőke 116 709 808 dolláron áll.

A Chaikin Money Flow (CMF) mutató szintén bikás kilátásokat mutat, mivel 0,10-en áll, ami az LQTY-ban lévő tőke felhalmozódását jelenti.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) mutató szintén megerősíti a piac bikás trendjét.

A MACD vonal jelenleg a jelzővonal felett van, és a hisztogram pozitív, ami az LQTY további nyereségére utal a következő időszakokban.

A relatív erősség index (RSI) 40-es értéken áll, ami azt jelzi, hogy a piac sem túlvásárolt, sem túladott.

Összességében a Liquity árelemzése azt mutatja, hogy a bikák teljes mértékben uralják a piacot, mivel magasabbra nyomják az árakat.

Ha a bikák továbbra is tartani tudják a nyereséget, akkor a következő napokban további emelkedési potenciálra lehet számítani.

Ha azonban a medvés lendület elkezd felerősödni, a támaszszinteknek segíteniük kell megakadályozni a nagyobb lefelé irányuló mozgásokat.

Liquity

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!