Lido (LDO) technikai elemzés 09.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Lido (LDO)

A Lido (LDO) árfolyama szeptemberben visszafogott maradt, mivel a piac alacsony volatilitást mutatott.

Ugyanebben az időszakban 1,5 dollár felett ingadozott, ami aláhúzta a szintet, mint kulcsfontosságú rövid távú támaszt.

Időközben a Bitcoin (BTC) a 25.700 dolláros tartományi mélypont közelében lebegett, és rövid távon az LDO-t az 1,5 dollár feletti árkonszolidáció meghosszabbítására állíthatta be.

Augusztus közepe és szeptember eleje között a Lido az 1,7 – 1,5 dolláros tartományban ingadozott.

Az 1,7 dollár közelében lévő tartományi csúcs egybeesett egy medvés rendelési blokkal (OB) 1,67 – 1,74 dollár között (piros).

Jelenleg a az 1,6 dollárnál bekövetkezett éles árvisszautasítás az LDO-t lejjebb, az 1,5 dolláros kulcsfontosságú rövid távú támasz felé vitte.

Ha a korábbi trend folytatódik, az 1,5 dollár mérsékelheti a hétvégi eladási nyomást.

Egy ilyen lépés az LDO-t az 50-EMA (exponenciális mozgóátlag) vagy az 1,67 – 1,74 dolláros medvés OB felé való visszapattanásra indíthatja.

Az LDO azonban lejjebb mehet 1,380 dollárig, ha egy szélsőséges rövid távú eladási nyomás feltöri az 1,5 dolláros támaszt.

Eközben az RSI és a CMF mélyebben visszahúzódott az alsó tartományokba, megerősítve a megnövekedett eladási nyomást és a tőkekiáramlást az LDO piacról.

LidoFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!