Lido (LDO) technikai elemzés 07.30.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Lido (LDO)

A Lido (LDO) július közepétől tartó meghosszabbított esése előnyt jelentett az eladóknak.

A shortolók több mint 20%-os nyereséget értek el, mivel az LDO 2,5 dollárról 1,9 dollárra esett.

Ugyanebben az időszakban a Bitcoin (BTC) elvesztette a 30.000 dolláros árfolyamát, és a 29.500 dolláros tartományi mélypont alá esett.

A gyengülő BTC felbátorította a short-értékesítőket, hogy még több területet keressenek.

A gyenge BTC árfolyammozgás 29,500 dollár alatt eladási lehetőséget kínálhat a késői eladóknak.

A cikk írásakor a BTC újabb árfolyam-visszautasítással nézett szembe a 29.500 dolláros tartományi mélyponton, de 29.000 dollárról visszapattanhat.

Visszatérve a Lidóhoz, a 4 órás piaci struktúra és a lendület medvés volt, amint azt az alacsonyabb mélypontok jelzik július közepe óta.

A gyenge BTC-vel az LDO árfolyammozgása megrekedhet az 1.974 dolláros ellenállási szintnél.

Ha ez így van, akkor a késői eladók az 1,97 dolláros ellenállási szintnél kereshetik az újbóli belépést.

A konzervatív eladók a július közepén elért 1,87 dolláros szintet célozhatják meg, az agresszív eladók viszont az előző júniusi 1,82 dolláros tartományi mélypontot vehetik célba. Mindkét forgatókönyv szerény RR-t (Risk Reward ratio) kínálhat.

Az elmúlt néhány napban az RSI (Relatív Erősség Index) és a CMF (Chaikin Money Flow) az 50-es, illetve a nullás küszöb alatt maradt.

Ez vételi nyomást mutatott, és a tőkebeáramlás gyengült, ami megerősítette az eladók tőkeáttételét.

lido

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy újabb Bitcoin feleződés utáni előrejelzés

Elérkezett végre a D-nap - a Bitcoin (BTC) 2024-es feleződése. Az izgalom ellenére azonban a várva várt esemény két táborra osztotta a közönséget - Azokra,...

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!