A Cardano elérheti a 7.80 dollárt a következő bikafutásban?

-

Dan Gambardello, a Cardano szerelmese és a Crypto Capital Venture alapítója egy érdekes jóslatot tesz az ADA árfolyamával kapcsolatban.

Egy tweetben Gambardello azt jósolja, hogy a Cardano minimálisan 7.80 dollár lesz a következő bikafutás idején.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Azt azonban nem részletezte, hogy mi befolyásolhatta a Cardano árára vonatkozó következtetését és meggyőződését, bár későbbi tweetjei utalást adhatnak erre.

Gambardello azt állította, hogy ahogy a bankok és a pénzügyi rendszerek csődöt mondanak, a hangsúly a kriptopénzekre helyeződik át. Úgy véli, hogy a tényleges kripto bikapiac körülbelül egy év múlva kezdődik.

A Cardano (ADA) jelenlegi árfolyamához képest közel 2400%-ot kell emelkednie, mire eléri Gambardello 7.80 dolláros célárát.

Ez magasröptű spekulációnak tűnhet, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a kriptopiac mindig tartogat meglepetéseket.

Amint arról korábban beszámoltunk, az ADA Whale, egy Cardano közösségre összpontosító Twitter-fiók hisz a Cardano bikafutás esélyében.

A várakozás azonban nem egy „2023-as történetre” vonatkozott, mivel ez időbe telhet. A cikk írásakor az ADA 0.31 dolláron kereskedett.

A Cardano új verziókat mutat be

A Cardano építője, az Input Output Global (IOG) legfrissebb heti jelentésében kiemeli a blokklánc által elért előrelépéseket, amelyeket az új verziók bizonyítanak.

Ezen a héten jelent meg a node v.8.1.2, a Cardano node egy kisebb kiadása, amely frissítéseket hoz a Plutus interpreterhez.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Mithril protokoll mainnet bétája is elindult, ami fontos előrelépést jelent a Cardano hálózat számára.

A jelentés frissítése szerint a Mithril-csapat figyelemmel kíséri a hálózatot, és várhatóan a következő Cardano epocha során megkezdi a tanúsítványok létrehozását.


Olvastad már? Mike Novogratz szorgalmazza a Bitcoin vásárlását

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!