A Cardano elérheti a 7.80 dollárt a következő bikafutásban?

-

Dan Gambardello, a Cardano szerelmese és a Crypto Capital Venture alapítója egy érdekes jóslatot tesz az ADA árfolyamával kapcsolatban.

Egy tweetben Gambardello azt jósolja, hogy a Cardano minimálisan 7.80 dollár lesz a következő bikafutás idején.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Azt azonban nem részletezte, hogy mi befolyásolhatta a Cardano árára vonatkozó következtetését és meggyőződését, bár későbbi tweetjei utalást adhatnak erre.

Gambardello azt állította, hogy ahogy a bankok és a pénzügyi rendszerek csődöt mondanak, a hangsúly a kriptopénzekre helyeződik át. Úgy véli, hogy a tényleges kripto bikapiac körülbelül egy év múlva kezdődik.

A Cardano (ADA) jelenlegi árfolyamához képest közel 2400%-ot kell emelkednie, mire eléri Gambardello 7.80 dolláros célárát.

Ez magasröptű spekulációnak tűnhet, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a kriptopiac mindig tartogat meglepetéseket.

Amint arról korábban beszámoltunk, az ADA Whale, egy Cardano közösségre összpontosító Twitter-fiók hisz a Cardano bikafutás esélyében.

A várakozás azonban nem egy „2023-as történetre” vonatkozott, mivel ez időbe telhet. A cikk írásakor az ADA 0.31 dolláron kereskedett.

A Cardano új verziókat mutat be

A Cardano építője, az Input Output Global (IOG) legfrissebb heti jelentésében kiemeli a blokklánc által elért előrelépéseket, amelyeket az új verziók bizonyítanak.

Ezen a héten jelent meg a node v.8.1.2, a Cardano node egy kisebb kiadása, amely frissítéseket hoz a Plutus interpreterhez.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Mithril protokoll mainnet bétája is elindult, ami fontos előrelépést jelent a Cardano hálózat számára.

A jelentés frissítése szerint a Mithril-csapat figyelemmel kíséri a hálózatot, és várhatóan a következő Cardano epocha során megkezdi a tanúsítványok létrehozását.


Olvastad már? Mike Novogratz szorgalmazza a Bitcoin vásárlását

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!