Mike Novogratz szorgalmazza a Bitcoin vásárlását

-

A neves milliárdos befektető és befektetési szakértő, Mike Novogratz ismét hangsúlyozta a Bitcoin (BTC) iránti bikás álláspontját, miután egy megdöbbentő felfedezés történt az Egyesült Államok kamatfizetéseivel kapcsolatban.

Válaszul a közelmúltbeli jelentésekre, miszerint az USA elérte az elképesztő 970 milliárd dolláros kamatfizetési szintet, amely a második negyedévben 41 milliárd dollárral nőtt, Novogratz a Twitteren (X) egy hangzatos felhívást tett közzé.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az amerikai gazdaság kamatfizetéseinek elképesztő növekedése aggodalmat keltett a szakértők körében, akik szerint hamarosan elérheti az 1 billió dolláros határt.

Mivel az adóbevételek továbbra is elmaradnak az államadósság gyors növekedésétől, a kamatfizetéseket egyre inkább újabb adósságok kibocsátásával finanszírozzák, ami aggasztó körforgást eredményez.

A Bitcoin

Novogratz, a Bitcoin jól ismert hirdetője, többször is hangot adott a kriptovaluta melletti támogatásának.

E hónap elején arra buzdította a befektetőket, hogy vásároljanak BTC-t, amikor az Egyesült Államok államadóssága június és július között riasztó mértékben, 1 billió dollárral megugrott.

A gazdasággal kapcsolatos óvatos kilátásai ellenére Novogratz továbbra is optimista a Bitcoin jövőjét illetően.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Elemzése szerint a BTC a 28.000 és 32.000 dollár közötti tartományon belüli konszolidációs fázist követően újabb növekedési hullámra készül.

Úgy véli azonban, hogy ahhoz, hogy ez a várt fellendülés megvalósuljon, a Federal Reserve-nek jelentős politikai változást kell végrehajtania a kamatcsökkentés elindításával. A közelmúlt eseményei azonban arra utalnak, hogy a központi banknak más tervei vannak.

Még nem tudni, hogy az amerikai gazdaság hogyan fogja kezelni az elkövetkező súlyos recessziós hónapokat, és hogy a Bitcoin be fogja-e váltani Novogratz növekedésre és stabilitásra vonatkozó előrejelzéseit.


Olvastad már? Fizetési módszerek a legjobb online kaszinókban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!