Mike Novogratz szorgalmazza a Bitcoin vásárlását

-

A neves milliárdos befektető és befektetési szakértő, Mike Novogratz ismét hangsúlyozta a Bitcoin (BTC) iránti bikás álláspontját, miután egy megdöbbentő felfedezés történt az Egyesült Államok kamatfizetéseivel kapcsolatban.

Válaszul a közelmúltbeli jelentésekre, miszerint az USA elérte az elképesztő 970 milliárd dolláros kamatfizetési szintet, amely a második negyedévben 41 milliárd dollárral nőtt, Novogratz a Twitteren (X) egy hangzatos felhívást tett közzé.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az amerikai gazdaság kamatfizetéseinek elképesztő növekedése aggodalmat keltett a szakértők körében, akik szerint hamarosan elérheti az 1 billió dolláros határt.

Mivel az adóbevételek továbbra is elmaradnak az államadósság gyors növekedésétől, a kamatfizetéseket egyre inkább újabb adósságok kibocsátásával finanszírozzák, ami aggasztó körforgást eredményez.

A Bitcoin

Novogratz, a Bitcoin jól ismert hirdetője, többször is hangot adott a kriptovaluta melletti támogatásának.

E hónap elején arra buzdította a befektetőket, hogy vásároljanak BTC-t, amikor az Egyesült Államok államadóssága június és július között riasztó mértékben, 1 billió dollárral megugrott.

A gazdasággal kapcsolatos óvatos kilátásai ellenére Novogratz továbbra is optimista a Bitcoin jövőjét illetően.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Elemzése szerint a BTC a 28.000 és 32.000 dollár közötti tartományon belüli konszolidációs fázist követően újabb növekedési hullámra készül.

Úgy véli azonban, hogy ahhoz, hogy ez a várt fellendülés megvalósuljon, a Federal Reserve-nek jelentős politikai változást kell végrehajtania a kamatcsökkentés elindításával. A közelmúlt eseményei azonban arra utalnak, hogy a központi banknak más tervei vannak.

Még nem tudni, hogy az amerikai gazdaság hogyan fogja kezelni az elkövetkező súlyos recessziós hónapokat, és hogy a Bitcoin be fogja-e váltani Novogratz növekedésre és stabilitásra vonatkozó előrejelzéseit.


Olvastad már? Fizetési módszerek a legjobb online kaszinókban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca jelentős, 3,47%-os korrekciót regisztrált az elmúlt 24 órában. Továbbá, a top kriptopénz tokenek is hasonló árfolyammozgást mutattak, letörve a fontos szintjeiket. Ráadásul az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!