Arbitrum (ARB) technikai elemzés 07.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Arbitrum (ARB)

A Bitcoin (BTC) árfolyammozgása katalizálhatja az Arbitrum (ARB) árfolyamát, hogy újra tesztelje a kritikus keresleti zónát.

A Bitcoin szembesült egy ár visszautasítással a 29.500 dolláros tartományi mélyponton, ami kulcsfontosságú ellenállássá teszi.

Hasonlóképpen, a gyenge BTC az ARB eladóknak adott előnyt, és egy későbbi lökés felé ez a keresleti zóna lehet a kezében.

A perspektíva érdekében az 1,06 dolláros igény zóna májusban, június végén és júliusban stabilnak bizonyult.

Június közepén azonban áttörésre került, a kriptopiacra gyakorolt amerikai szabályozási nyomás közepette megnövekedett medvei nyomás közepette.

Emellett az Arbitrum keresleti zónája egy összefolyási terület egy bullish order block (OB) 1,06 – 1,12 (zöld).

Tehát a bikák várhatóan megvédik a keresleti zónát, így ez egy döntő fontosságú érdekeltségi szint, különösen az akciós vételi lehetőségek szempontjából, megcélozva az útblokkot és az 1,29 – 1,37 dolláros medvés OB-t (piros).

A keresleti zóna azonban áttörhető, ha a BTC további veszteségeket regisztrál a következő órákban/napokban. Ebben az esetben az 1,0 és 0,92 dolláros szinteket kell figyelni.

Az RSI a túlvásárolt zónából a túladott területre való általános visszalépést mutatott.

A semleges szint átlépésére tett kísérletet visszautasították, ami megerősítette az eladók előnyét és a keresleti zóna újratesztelésének gondolatát.

Emellett a CMF (Chaikin Money Flow) visszahúzódott a negatív zónából, de az elmúlt néhány órában nulla közelében ingadozott.

Ez azt jelzi, hogy az ARB-beáramló tőke enyhült, miután a BTC nem tudta átlépni a 29.500 dolláros határt.

Arbitrum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!