Lézerszemű bikaszoborral indítja a Bitcoin 2022-t Miami polgármestere

-

A Bitcoin 2022 konferencia bikásan indult a mindig Bitcoin-bika Francis Suarez polgármester beszédével, aki leleplezte Miami válaszát a Wall Street-i Charging Bullra.
A Bitcoin 2022 konferencia megnyitójaként Francis Suarez, Miami polgármestere leleplezett egy lézerszemű bikaszobrot, amely azt hivatott szimbolizálni, hogy Miami a „kriptovilág önjelölt fővárosává” válik.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A szobor egy 3000 kilós robotszerű bika, amelyet a hivatalos honlap szerint a Charging Bull of Wall Street bikájához hasonlóan alakítottak ki.
A szobrot a floridai székhelyű Tradestation pénzügyi cég rendelte meg.


Április 6-án leplezték le a Miami Beach Convention Centerben, ahol a konferenciát tartják, és az Intelligencer szkeptikusai azonnal „Isten elleni bűncselekménynek” bélyegezték.
A kriptoközösség azonban megkedvelte a pénzügyek jövőjének új szimbólumát.
A Morgan Creek Digital társalapítója, Anthony „Pomp” Pompliano április 7-én azt tweetelte: „A bikák irányítanak.”
Eközben a Binance alapítója és vezérigazgatója, CZ azt tweetelte, hogy a bika „elég menő”.


A bika az idei konferenciára várt 30.000 résztvevőt fogja üdvözölni, majd a konferencia végeztével a Miami-Dade College kampuszán fog legelészni. A konferencia négy napon át, április 6-tól 9-ig tart.
A konferencia öt különböző előadótermet foglal magában, amelyek közül a legnagyobb 15.000 ember befogadására alkalmas.
Az események Pomp és a Galaxy Digital vezérigazgatója, MIke Novogratz beszélgetésével kezdődtek, majd a Bitcoin-közösség legendáival, a magyar származású Nick Szabóval, Jameson Loppal, Dan Helddel és másokkal folytatódtak.

További előadók között volt a PayPal alapítója, Peter Thiel, az NFL-sztár Odell Beckham Jr. és a MicroStrategy vezérigazgatója, Michael Saylor, hogy csak néhányat említsünk.
Az utolsó pillanatban visszalépett a konferenciáról Nayib Bukele, Salvador elnöke. Bukele elnök a bűnbandák által elkövetett erőszakos cselekmények kitörésével küzd országában, ahol szükségállapotot rendeltek el, amely felfüggeszti bizonyos polgári szabadságjogokat, ami aggodalomra ad okot az emberi jogi szervezetek részéről.
Bukele „előre nem látható körülményekre” hivatkozott a konferencia résztvevőinek írt levelében, amelyet a Bitcoin 2022 Twitter-fiókja április 7-én tett közzé.


A tavalyi Bitcoin 2021 konferencián, amelyet szintén Miamiban tartottak, Bukele bejelentette szándékát, hogy a Bitcoin (BTC) törvényes fizetőeszközzé váljon hazájában.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA


A Bitcoin 2022 bullish nyitása ellenére a piacok medvésbe fordultak, mivel a Bitcoin a héten 6,26%-kal, az elmúlt 24 órában pedig 4,37%-kal esett, az adatok szerint pedig 43.401 dolláros heti mélypontra csökkent.

Olvastad már? Kolumbiában elhalasztják a kriptós bevallás határidejét

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: twitter

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

A republikánus szenátorok szerint a CBDC-k „sértik a szabadságukat” – Miért?

Ted Cruz szenátor vezette republikánusok nemrégiben megosztották véleményüket a központi banki digitális valutákról (CBDC). A fiat valuták e digitális formáit, amelyeket számos ország, köztük az Egyesült...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!