Legújabb frissítései „repíthetik” újabb magasságokba a Cardanot

-

A Cardano [ADA] a skálázhatósági problémák megoldására tett kísérletként kiadott egy fejlesztői eszközkészletet a mellékláncok építéséhez.

A Cardano hálózat fejlesztői, az Input Output Global (IOG) kijelentette, hogy az eszközkészletet konkrét felhasználási esetekre vonatkozó blokkláncok

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

„Az EVM oldallánc alkalmazás ellenőrzése még folyamatban van, és nyilvános teszthálózatként 2023 januárjában lesz elérhető. A fejlesztők kipróbálhatják majd néhány Solidity alkalmazás futtatásával, hogy ráérezzenek a benne rejlő lehetőségekre”.

A fejlesztők továbbá hozzátették, hogy az egyedi sidechain megoldás előnyös lesz az elosztott alkalmazások (dApp) ökoszisztémája, valamint a stake pool üzemeltetők számára.

Korábban 2022-ben az IOG kiadta az EVM sidechaint, amely az első sidechain volt, amelyet a hálózat épített.

A bejelentést a kereskedők is kedvezően fogadták, mivel az ADA árfolyama 1.75%-kal emelkedett, és jelen pillaantban 0.3522 dollár.

A CoinMarketCap adatai szerint. Valójában az érme egy rövid távú bikafutás közepén van, amelynek során elérte az FTX előtti szinteket.

Minden mutató rózsás képet festett az okos szerződéses platform számára. Az Awesome Oscillator (AO) emelkedő zöld sávjai és az emelkedő On Balance Volume (OBV) azt sugallták, hogy a vételi aktivitás dominál.

A Relatív Erősség Index (RSI) azonban az elmúlt három napban a túlvásárolt tartományban pihent, ami egy lehetséges árfolyamfordulatot jelzett.

A bikáknak így érdemes lehet óvatosan lépkedniük.

cardano

Forrás: www.tradingview.com

A Cardano fejlesztési aktivitása figyelemre méltóan felgyorsult, miután január első hetében nyugodt maradt.

A cikk írása idején a Santiment adatai szerint kényelmesen megelőzte a többi nagy intelligens szerződéses hálózatot, mint például az Ethereum [ETH] és a Solana [SOL].

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ez biztosította a befektetőket arról, hogy a nagyszabású fejlesztések nagy valószínűséggel tartani fogják a határidőket.

Forrás: santiment.net

Ráadásul a bálnák aktivitása csökkent, ami a Santiment szerint a mutató meredeken csökkenő meredekségében tükröződött.

Az aktív címek növekedése ugyanezt a történetet mesélte el. Az előző naphoz képest mintegy 80%-os csökkenést regisztráltak.

A súlyozott hangulat negatív tartományba került, ami arra utal, hogy az ADA nem tudott bizalmat kelteni a befektetőkben. Valójában a súlyozott hangulat havi mélypontra süllyedt.

Forrás: santiment.net

Akár a Vasil frissítéséről, akár az Ethereumnak a proof-of-stake (PoS) rendszerre való áttéréséről volt szó, a blokklánchálózatok agresszívan fektetnek be a technológiai fejlesztésbe a skálázhatóság kérdésének megoldása érdekében.

Ez növeli valós hasznosságukat és következésképpen a keresletüket is.

A Cardano, amely vitathatatlanul az Ethereum legerősebb versenytársa, a DappRadar szerint körülbelül 250 tranzakciót képes feldolgozni másodpercenként, szemben az ETH másodpercenkénti 30 tranzakciójával.


Olvastad már? 20%-os leépítést jelentett be a Crypto.com

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!