Legjobb 5 altcoin, amit a kripto bálnák vásárolnak a jelenlegi mélyponton

-


Vendégbejegyzés


A kripto rajongók folyamatosan keresik a következő nagy lehetőséget. A legújabb piaci trendek azt mutatják, hogy bizonyos altcoinok felkeltik a nagybefektetők figyelmét.

Növekszik a kíváncsiság, hogy mely tokenekben rejlik a jelentős értéknövekedés lehetősége.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jelenlegi emelkedő környezetben a kriptobálnák mozgása értékes betekintést nyújthat. Fedezd fel, mely altcoinok vonzzák a jelentős befektetéseket ebben a mélyrepülésben.

A CYBRO előértékesítése: Egy a millióból egy befektetési lehetőség

Az exkluzív token előértékesítésével a CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét.

Ez az élenjáró platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

kripto

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashback-et, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy remek lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>> Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST, és célod a jövőbeni akár 1200%-os hozam! <<<

A Polkadot (DOT) árfolyamának áttekintése: Támasz tesztelése a korrekciós fázisban

A Polkadot (DOT) árfolyama 5,93 és 7,23 dollár között mozog. Az érme korrekciós mozgásban van, a legközelebbi támasz 5,32 dollárnál, az ellenállás pedig 7,92 dollárnál található.

Az elmúlt héten a DOT árfolyama 8,01%-ot esett, míg az egy hónapos változás 4,74%-os csökkenést mutat.

Az elmúlt hat hónapban 9,82%-kal csökkent. Jelenleg a 10 napos mozgóátlaga 6,47 $, a 100 napos pedig 6,75 $, az RSI értéke 44,04, ami enyhe csökkenő momentumot jelez.

A Cardano (ADA) árfolyamának áttekintése és előrejelzése

A Cardano (ADA) árfolyama 0,42 és 0,48 dollár között mozog. Jelenleg korrekciós mozgásban van.

Az elmúlt héten az árfolyam 1,35%-kal, az elmúlt hónapban pedig 1,79%-kal csökkent. A hat hónapos változás 23,88%-os csökkenést mutat.

A Relative Strength Index (RSI) 47,79, a sztochasztikus pedig 20-as értéken áll, ami azt jelzi, hogy az érme sem túlvásárolt, sem túladott.

A közvetlen ellenállás 0,52 dollárnál van, a támasz pedig 0,39 dollárnál.

A Starknet (STRK) árfolyam áttekintése és rövid távú előrejelzés

A Starknet (STRK) az 1,02 és 1,36 dollár közötti sávban kereskedik, ami egy jelenlegi korrekciós mozgást mutat.

Az árfolyam az elmúlt héten 7,96%-ot, az elmúlt hónapban pedig 7,28%-ot esett.

Annak ellenére, hogy hat hónap alatt jelentős, 456,71%-os emelkedést ért el, a 33,81-es RSI és a MACD szintje medvés lendületre utal.

A legközelebbi ellenállás 1,54 dollárnál, a támasz pedig 0,87 dollárnál található. Rövid távon az árfolyamnak nehézséget okozhat a magasabb szintek áttörése.

A Blur (BLUR) kripto árfolyam áttekintése: Ideje vásárolni vagy eladni?

A Blur (BLUR) árfolyama 0,33 és 0,41 dollár között mozog. Az elmúlt héten 10,65%-ot, az elmúlt hónapban 2,26%-ot, az elmúlt hat hónapban pedig 22,23%-ot esett.

A BLUR most korrekciós mozgást mutat, mivel a 0,36 dolláros 10 napos mozgóátlag és a 0,38 dolláros 100 napos mozgóátlag alatt helyezkedik el.

Az olyan mutatók, mint az RSI (46,22) és a Stochastic (14,25) arra utalnak, hogy az érme sem nem túladott, sem nem túladott. A legközelebbi ellenállás 0,45 dollárnál, a támasz pedig 0,30 dollárnál található.

Következtetés

A DOT, ADA, STRK és BLUR altcoinok kevésbé mutattak potenciált a rövid távú piacon. A hangsúlyt a CYBRO-ra kell helyezni.

Ez egy különleges earn marketplace, amely a Blast blokkláncra épül.

Az első kibocsátás 2024 második negyedévére van tervezve. A korai befektetők kedvező feltételekkel szállhatnak be, ha csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéséhez.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A kriptobálna, aki most vásárolt több millió GME token most ezeket az altcoinokat figyeli a maximális nyereségért

Vendégbejegyzés Egy kriptobálna, aki a címlapokra került egy hatalmas GME token vásárlással, most az ígéretes altcoinok felé fordítja figyelmét. A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, ennek...

Litecoin (LTC) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Litecoin (LTC) Az LTC márciusi árfolyammozgása erőteljes emelkedést mutatott, ami megkönnyebbülést jelentett a befektetőknek. Áprilisban azonban a bikák elvesztették a lendületüket, aminek következtében az árfolyam elvesztette az...

Toncoin (TON) árfolyam elemkedés 06.14.

Prémium Toncoin (TON) A Bitcoin árfolyamának csökkenése mellett, ami az altcoinok szektorának visszaeséséhez vezetett, bizonyos nagy teljesítményt nyújtók emelkednek az árral szemben. Ilyen teljesítményt nyújt a Toncoin (TON),...

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!