Cardano (ADA) árfolyam elemzés 06.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) azon láncok közé tartozik, amelyeket sokan passzívnak vagy haldoklónak tartanak.

Ezenkívül az ADA árfolyamát is halottnak tekintik, mivel nem sikerült hatalmas fellendülést elérnie.

A platform bikás következményei azonban továbbra is fennmaradnak, mivel a lánc egy hard forkra készül, amelyet Cardano Node 9.0-nak hívnak.

Ettől azt várják, hogy előkészíti a blokkláncot a Cardano Chang forkra, ami a Voltaire-korszak felé vezető út.

Nem sokkal azután, hogy az alapító, Charles Hoskinson megosztotta a frissítést, az ADA árfolyama némi lendületet vett.

Habár konkrét volumenemelkedés nem történt, a kereskedés beállítása azt sugallja, hogy az árfolyam közelebb áll ahhoz, hogy masszív árfolyam-akción menjen keresztül.

Mióta a token a 0,8 dollárhoz közeli éves csúcsokról való visszautasítással szembesült, a trend extrém medvés befolyás alatt áll. Ráadásul a rally több mint néhány hónapja 0,5 dollár alatt ragadt.

A jelenlegi kereskedelmi beállítások ezért azt sugallják, hogy az ár hamarosan csökkenhet az eladási nyomás, mivel a bikák felkészülnek egy szép emelkedő trend megvalósítására.

Az ADA árfolyama az elmúlt néhány napban 50%-os visszalépéssel szembesült, ami hitetlenkedést váltott ki a piaci szereplők körében.

Ez gátolta a vételi nyomást, mivel a medvék eléggé dominánsan tartották a rallyt.

A többszöri próbálkozás ellenére az ár folyamatosan nem képes meghaladni a döntő fontosságú 50 napos MA-t, ami a token feletti bikás befolyást igazolja.

Másrészről, a technikai adatok, mint az OBV vagy az egyensúlyi volumen, az alsó küszöb felé tartanak.

Mivel egy momentum indikátorról van szó, a csúszó szintek azt jelzik, hogy az eladók fölényben vannak a vevőkkel szemben, és így a trend fenntarthatja a csökkenő tendenciát.

A grafikonmintákat figyelembe véve az ADA árfolyama a 0,382 FIB szint körül ragadt, és egy 0,236-ig történő visszahúzódás friss likviditást vonzhat a piacra.

Összességében a Cardano árfolyama továbbra is lassú marad, kevesebb kitörési lehetőséggel, mivel a trend továbbra is egy tartományon belül marad.

Ennélfogva egy 12%-os esés friss likviditást vonzhat, ami segíthet az árfolyamnak a 0,5 FIB 0,5 dollár feletti irányába haladni.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Toncoin (TON) árfolyam elemkedés 06.14.

Prémium Toncoin (TON) A Bitcoin árfolyamának csökkenése mellett, ami az altcoinok szektorának visszaeséséhez vezetett, bizonyos nagy teljesítményt nyújtók emelkednek az árral szemben. Ilyen teljesítményt nyújt a Toncoin (TON),...

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Az altcoinok dacolnak a medvés trendekkel 2024 júniusában: Bonk (BONK), Algotech (ALGT), és Oasis Network (ROSE)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek világában, ahol a piaci hangulat gyorsan változhat, néhány kiválasztott altcoin ellenáll az iparágban uralkodó medvés trendeknek 2024 júniusában. Ezen ellenálló eszközök közül kiemelkedik a...

Már több az aktív cím a Telegram blokkláncán, mint az Ethereumon

A Telegram által fejlesztett The Open Network, a TON blokklánc ebben a hónapban folyamatosan felülmúlta az Ethereumot a napi aktív címek száma alapján. Rengeteg felhasználó, hatalmas...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!