Közzétett egy kínos videót, kirúgták a mémcoinprojekt gyakornokát

-

A Coinbase natív blokkláncán alapuló Normie nevű mémcoin projekt azt állítja, hogy kirúgta gyakornokát, miután egy sértő videót tett közzé a hivatalos X-fiókján.

„Alapos megfontolás és belső mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy eltávolítjuk az utolsó videónkat” – írták a Normie fejlesztői.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


„A gyakornokot, aki közzétette, kirúgtuk. Őszintén elnézést kérünk mindenkitől, akit a tartalom megsértett. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ez többé ne fordulhasson elő”.

A promóciós videó, amelyet június 10-én tettek közzé a kriptoközösség nemtetszését kiváltva, egy kék bőrű rajzfilmszakácsot mutat, aki erősen eltúlzott telt ajkakkal főzés közben táncol.

„Hogy lehet ez a gyakornok hibája? Ő maga készítette és tette fel az egész videót? A csapata nem hagyta jóvá?”kommentálta egy felhasználó.

„Rúgd ki azt, akinek segítenie kellett volna a gyakornoknak, és hagyta, hogy ez megtörténjen.”

A fejlesztők kifejtették, hogy a videó tervezett üzenete az volt, hogy „mindig van kiút, még akkor is, ha minden rád zúdul, és hogy a pozitív változás önmagunkkal kezdődik”.

„Soha nem állt szándékunkban elbagatellizálni egy érzékeny témát” – mondták.

A múlt hónapban a Normie-t támadás érte egy okosszerződés exploit során. A hackerek 225 Ether (881 686 dollár) felhasználói pénzeszközhöz szereztek hozzáférést, ami kevesebb mint három óra alatt 41,7 millió dolláros zuhanást eredményezett a token piaci értékében.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Normie később állítólag elfogadta a hacker ajánlatát, hogy az ellopott NORMIE tokenek 90%-át visszakapja, bár az árfolyam már 96%-ot esett az exploit óta, azzal a feltétellel, hogy a Normie az ellopott pénzeszközöket és a fejlesztési tárcájában lévő 2,3 millió dollárt egy új token elindítására használja, hogy a NORMIE-tulajdonosokat kártalanítsa.

Június 7-én a Normie fejlesztői azt állították, hogy az incidens során ellopott 192 ethert visszaszerezték, és hogy a token bevezetése az új címen befejeződött.

Április 1. óta 372.642 új token indult el az Ethereum hálózaton, 88%-uk a Coinbase Layer-2 blokklánc-bázisán.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Afrikában indít mesterséges intelligencia képzési programokat az Intel

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A vicces Sealana ICO-ja hamarosan kiteszi a STOP táblát

A Solana napjainkra a mém érmék blokkláncává vált, és már számos sikertörténetet nézhetett végig közvetlenül az első sorból. Az idei, 2024-es év különösen eseménydús a...

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!