Egy ősi ETH-bálna utalt a Krakenre több ezer ethereumot

-

A szombati kriptopénz árfolyamesést az ICO-korszakbeli ETH-bálnák tevékenysége kísérte. Egyikük egyetlen tranzakcióval átmozgatta vagyonának 25%-át a Kraken tőzsdére.

2015-ös ETH-bálna mozgatott 15.000 ETH-t a Krakenre

Tárcájában 67.000 ethereumot gyűlt össze még a kezdeti érmekibocsátás (ICO) során, 2015-ben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az átutalást két napja kezdeményezte a Krakenre – írja Colin Wu kínai kriptoújságíró.

eth-bálna
Forrás: X

A tranzakciót 2024. június 7-én jegyezték be. A számla összesen nagyjából 56,1 millió dollárnak megfelelő összeget utalt át a nagy központi tőzsdére.

A mai napig a fiók 152,3 millió dollár értékű eladásra váró etherrel rendelkezik – derül ki a blokkláncfelfedezők adataiból. A tárának ez volt a harmadik tranzakciója 2022 óta.

A számla 2020-2021-ben gigantikus mennyiségű kriptót küldött a központi tőzsdékre: Hat átutalás során több mint 150.000 ethert, azaz több mint 553 millió dollárt mozgatott.

Ahogy arról a korábban beszámoltunk, az Ethereum Foundation egy hónappal ezelőtt komoly dömpinget kezdeményezhetett.

50 millió dollárnyi Ethereum (ETH) longot likvidáltak 24 óra alatt

A dömping nagy részét azonnal 4,81 millió DAI-ra cserélték, átlagosan 2,725 dollárért ETH-nként.

Az elmúlt hónapok legnagyobb likvidálási hullámában tegnap az Ethereum (ETH) kereskedők több mint 50 millió dollárnyi short és 5 millió dollárnyi long pozíciót veszítettek el, a Coinglass adatai szerint.

A cikk írásakor az Ethereum (ETH) 3694,04 dolláron cserél gazdát, ami 2,89%-os csökkenést jelent az elmúlt 24 órában.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Egy piacfigyelő szerint tovább nőtt a bitcoin iránti kereslet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A vicces Sealana ICO-ja hamarosan kiteszi a STOP táblát

A Solana napjainkra a mém érmék blokkláncává vált, és már számos sikertörténetet nézhetett végig közvetlenül az első sorból. Az idei, 2024-es év különösen eseménydús a...

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!