Ledger és PayPal együttműködés a kriptovásárlás meggyorsítására

-

A Ledger, a kriptovaluta tárolására és kezelésére szakosodott cég, mostantól lehetővé teszi az amerikai felhasználók számára, hogy PayPal segítségével vásároljanak Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) és Litecoin (LTC) kriptovalutákat a Ledger Live alkalmazásban.

Ez a lépés azt célozza, hogy egyszerűsítse és biztonságossá tegye a digitális valuták beszerzését az alkalmazásban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az újítás lehetővé teszi, hogy a felhasználók a Ledger Live alkalmazás „vásárlás” szekciójában válasszák a PayPal fizetési módot, és ezen keresztül vásároljanak kriptovalutákat.

Azonban ez csak azok számára elérhető, akik korábban már használták a PayPal-t kriptovaluták vásárlásához.

Az új felhasználóknak először létre kell hozniuk egy PayPal fiókot vagy át kell esniük a KYC (ismerd meg ügyfeled) ellenőrzésen a kriptovaluta vásárlás lehetőségének feloldásához.

Pascal Gauthier, a Ledger elnöke és vezérigazgatója, kiemelte, hogy mind a PayPal, mind a Ledger odafigyel a biztonságos, gyors és zökkenőmentes tranzakciókra, és örömmel lépnek együtt a kriptovaluta innovációjának új szakaszába.

Ez az újítás a PayPal saját, az amerikai dollárhoz kötött stabilcoinjának, a PYUSD-nek a bevezetését követi.

Ugyanakkor a PYUSD még nem érhető el a nagyközönség számára. Az elmúlt két évben a PayPal jelentősen kibővítette kriptós szolgáltatásait.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Azonban a múlt héten a cég felfüggesztette a kriptovaluta vásárlásokat az Egyesült Királyságban, az ottani szabályozási változásokra hivatkozva.

A cég közölte, hogy a kriptovaluta vásárlások az Egyesült Királyságban 2024 elején fognak újra elindulni.

Olvastad már? Donald Trump: „Országunk a pokolra jut”

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amelyeket most kell megvenni, mert 2024-ben 500 %-os megtérülést hozhatnak

Vendégbejegyzés A jelenlegi kriptopiac a folyamatos növekedés és a rugalmasság jeleit mutatja. A piac továbbra is pozitív pályán mozog, a jelentős kriptovaluták, mint a Bitcoin és az...

Miért érzik a fájdalmat a Bitcoin medvék?

A Bitcoin árfolyamának emelkedésével a medvék is érezték a feszültséget A bálnák is elkezdtek érdeklődni a BTC iránt. A Bitcoin (BTC) iránt az elmúlt hetekben...

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!