Donald Trump: „Országunk a pokolra jut”

-

Az egykori Egyesült Államok elnöke, Donald Trump, aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Amerika globális befolyása veszélyben van, és valutájának helyzete sem ideális.

Egy nemrég készült interjúban több témát is érintett, beleértve az ország nemzetközi helyzetét, vezetését és valutadinamikáit.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A beszélgetés során Trump hangsúlyozta, hogy bár az Egyesült Államok még mindig jelentős hatalommal rendelkezik, pozíciója csökken, különösen ami a valutát illeti.

Ezt követően Trump az Amerika nemzetközi helyzetéről beszélt, és kifejtette véleményét a jelenlegi kormányzás hatásairól.

Trump kritizálta a Biden-kormányzatot, kijelentve, hogy hiányzik belőlük a józan ész, és kárt okoznak az országnak.

Ugyanakkor megnyugtatta a közvéleményt azzal, hogy ha újraválasztják, kormányzata azonnal orvosolni fogja a helyzetet.

Donald Trump problémákat említett az Egyesült Államok infrastruktúrájával kapcsolatban, és több részletet olyannak írt le, amelyek egyes területeken egy harmadik világ országaira emlékeztetnek.

Annak ellenére, hogy még mindig folyamatban vannak vizsgálatok és vádemelések az ő elnöksége után, Trump hangsúlyozta a meggyőződését, hogy az ország hanyatlása folytatódni fog, és akár veszélyeztetheti kiemelkedő helyzetét a világban.

„Az országunk a pokolra jut, és nem lehetünk a nagyfiúk” – mondta Trump. „Van hatalmunk, de gyengül. Valójában gyengül a valutánk vonatkozásában is.”

Trump további kommentárjában kifejtette:

„Nem csak a valutánk értékéről beszélek, hanem arról is, hogy a valutánkat az egész világon használják.”

Trump megemlítette, hogy több ország úgy döntött, hogy nem használja az amerikai dollárt, és olyan alternatívákat fontolgat, mint például Kína jüan-ja, ez az ötlet korábban elképzelhetetlennek tűnt, de most már komolyan fontolóra veszik.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Végezetül úgy vélekedett, hogy az inflálódott energiaárak felelősek ennek a problémának a kialakulásáért.


Olvastad már? PlanB: „Bitcoin parabolikus rally következhet”

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!