Kulcsfontosságú tényezőkről beszélt Scaramucci, helyre fog állni a kriptopiac?

-

Anthony Scaramucci a fúziót, a javuló makromutatókat, például a csökkenő inflációt, a kulcsfontosságú üzleti partnerségeket és a kriptopénzek árának emelkedését említette a jövőre vonatkozó optimizmusának okaként.
A Skybridge Capital alapítója és ügyvezető partnere, Anthony Scaramucci optimistán tekint a kriptopiacok jövőjébe, és azt tanácsolja a befektetőknek, hogy „lássák át a jelenlegi környezetet” és „maradjanak türelmesek hosszú távon”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A CNBC-nek adott interjújában a fedezetialap-kezelő arról beszélt, hogy szerinte a kriptotérben a közelmúltban történt számos fejlemény „sokkal több kereskedelmi tevékenységet” indíthat el.
Különösen az egyre javuló Lightning Networköt, a bitcoin (BTC) tetejére rétegzett második rétegű fizetési protokollt, a BlackRock és a Coinbase partnerségét, valamint a BTC Private Trust Fund későbbi létrehozását emelte ki a jövőre vonatkozó pozitív jelekként.
Végül Larry Fink vezérigazgató intézményi keresletet is lát a digitális eszközök iránt. Máskülönben nem hozná létre ezeket a termékeket, és nem állna össze a Coinbase-szel.

„Csak emlékeztetni szeretném az embereket, hogy mindössze 21 millió bitcoin fog valaha létezni, és nagyon kevés kínálat mellett keresleti sokk lesz” – tette hozzá.

Ethereum Merge a láthatáron

Scaramucci a közelgő, szeptember 15-re tervezett Ethereum (ETH) merge-et említette, amely a hálózat konszenzusmechanizmusát proof of stake-re változtatja. Szerinte ez egy olyan esemény lesz, amely hatással lehet a második legnagyobb kriptopénz piaci árfolyamára.
Véleménye szerint a kereskedők a kriptopénzt az egyesülés által hozható potenciális pozitívumok alapján vásárolják, de azt is megjegyzi, hogy ugyanilyen gyorsan meg is gondolhatják majd magukat és eladhatják befektetéseiket.

„Sok kereskedő valószínűleg megveszi ezt a pletykát” – mondta, hozzátéve, hogy „óvnám az embereket, hogy ne tegyék ezt; ezek nagyszerű hosszú távú befektetések” – tette hozzá.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

Lassú, de folyamatos volt a fellendülés az elmúlt hónapban

A folyamatos kriptomedvapiac ellenére számos top kriptovaluta szerény nyereséget könyvelhetett el. A BTC 20%-kal emelkedett az elmúlt hónapban, és a cikk írásakor 24.959 dolláron állt, míg az ETH ára 62%-kal, 1999 dollárra emelkedett, az adatok szerint.
Scaramucci megjegyezte, hogy a befektetői érdeklődés újraéledését látta, és a vártnál jobb júliusi inflációs számokkal úgy véli, hogy a világgazdaság 6-12 hónapon belül visszatérhet a 2019-es 4. negyedévi erős állapotához.
Összességében Scaramucci pozitív kilátásokkal tekint a kriptopiacra, és óvatosságra inti a befektetőket a rossz hírekre adott hirtelen reakciókkal és az érzelmi alapú kereskedéssel kapcsolatban.
Cége úgy véli, hogy a BTC a következő hat évben példátlan fellendülésnek indulhat.
„Ha igazunk van, és ha a BTC 300.000 dollárra növekszik coinonként, akkor nem számít, hogy 20.000 dolláron, 60.000 dolláron vetted-e; a jövő már itt van előttünk; hamarabb történik, mint gondoltam” – mondta.

„Ha a tíz legjobb napon kívül vagy a piacon, akkor a 7,5%-os hozamról 2%-os hozamra csökkentetted a hozamodat; nem akarom, hogy érzelmi alapon kezdjük el a portfóliót rángatni.”

„Azt hiszem, ezt az üzenetet próbálom közvetíteni a befektetőknek; csak nyugalom; a következő 12-24 hónapban elég optimista forgatókönyvet látunk a BTC, az ETH, az ALGO és a Solana (SOL) számára – tette hozzá.
Scaramucci megemlítette, miszerint cégének van egy pozíciója az ETH-versenytárs Algorandban (ALGO), de messze a két legjelentősebb pozíciójuk még mindig a BTC-ben és az ETH-ban van.

Olvastad már? Ez történt a héten: raliztak az Ethereum-gyilkosok

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.20.

Prémium Bitcoin (BTC) Úgy tűnik, hogy rövid távon a Bitcoin (BTC) árfolyama egy sávban ragadt, de hosszú távon a token egy előre beprogramozott emelkedést követ. A jól ismert...

Venezuelában betiltják a kriptobányászatot

A venezuelai kormány csatlakozott azon országok sorához, amelyek nem nézik jó szemmel a kriptobányászatot annak hatalmas energiaigénye miatt. Egy helyi híroldal szerint Venezuela Villamosenergia Minisztériuma...

Chainlink (LINK) technikai elemzés 05.20.

Prémium Chainlink (LINK) A token rendkívüli erőt mutat, mivel úgy tűnik, hogy a bikák kapituláltak a múlt héten bekövetkezett bikás visszapattanást követő rallyt követően. A volumen konzisztens volt,...

Hogyan alakul az Ethereum jövője?

Az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin számos fejlesztést javasolt a hálózat javítása érdekében, és a javasolt változtatások célja olyan problémák kezelése, mint a blokkjutalom kérdése, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!