Közeledik a Doge nap, a kriptoinfluencerek ezekre az érmékre szavaznak

-


Vendégebejegyzés


A Doge-nap közeledtével egyre nagyobb a mémérmék körüli felhajtás. Ez az esemény, amely a mém alapú kriptovalutákat ünnepli, segíthet bizonyos érméknek lenyűgöző eredményeket elérni.

De miért olyan fontos a Doge Day a kriptoközösség számára? Nos, ez a nap nem csak a meme érmék kultúrájának ünneplése, hanem ennél sokkal több.

A Doge Day jól szemlélteti a kriptovaluták erejét, hogy hatalmas nyomot hagyjanak a pénzügyi tájképben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Emellett ez a jelentős nap a „kriptónaptárban” emlékeztet minket a mém érme közösség hatalmas erejére.

Míg a már bevált mémérméktől ígéretes eredményeket várnak, az új és friss mémérméket még nagyobb optimizmus hulláma övezi.

A Doge Day előtt tehát érdemes megvizsgálni az új mémérme-sztárokban rejlő lehetőségeket. Lássuk is őket: Dogeverse ($DOGEVERSE), Slothana ($SLOTH) és Dogecoin20 ($DOGE20)!

A kriptoinfluencerek a Dogeverse-re ($DOGEVERSE) fókuszálnak és úgy vélik, hogy ez a mémérme a Doge Day után robbanhat!

A kutyás témájú mémérmék közül az első, amely a kriptoinfluencerek szerint a Doge Day után robbanhat, a fiatal Dogeverse ($DOGEVERSE).

„A világ első láncokon keresztül utazó kutyája” lenyűgöző előértékesítési eredményeket könyvel el.

A Dogeverse ($DOGEVERSE) rekordidő alatt több mint 5,4 millió dollárt gyűjtött össze, és ahogy közeledik a Doge Day, úgy nő a befektetők száma is, akik szeretnének csatlakozni ehhez a forró előértékesítéshez!

Az ilyen sikeres előértékesítés oka, hogy a Dogeverse ($DOGEVERSE) forradalmi megközelítést hoz a blokklánc közösségek összekapcsolására.

Ez a meme coin projekt a Doge mém coinok iránti közös szenvedélyen keresztül köti össze a kripto rajongókat.

A felhasználóknak az is tetszik, hogy az a meme coin projekt célja, hogy lehetővé tegye a $DOGEVERSE tokenek zökkenőmentes mozgását az olyan blokklánc platformok között, mint a Solana és a Polygon.

Ebben az értelemben a $DOGEVERSE token több blokklánchálózaton való elindítása egy rugalmas és hatékony, felhasználóközpontú platformot hoz létre.

A projekt talán legfontosabb jellemzője az alacsonyabb díjakkal és gyorsabb tranzakció-feldolgozási idővel rendelkező láncok választásának lehetősége, ami javítja az általános kripto-élményt.

Ami azonban tovább növeli az új mémérme körüli hype-ot, az az, hogy a kripto influencerek nagyon optimisták a jövőbeli növekedéssel kapcsolatban.

Szóval siess, és csatlakozz ehhez a 100x potenciállal rendelkező előértékesítéshez! Ezt megteheted még a Doge nap előtt.

A tokenek jelnleg mindössze 0,000296 dollárért megvásárolhatók a Dogeverse ($DOGEVERSE) honlapján!

Irány a Dogeverse oldala

Slothana ($SLOTH) egy másik fiatal mém érme, amely lenyűgöző eredményeket érhet el a Doge Day után!

A kriptoinfluencerek szerint bizonyos mémérmék őrületének lehetünk tanúi a Doge-nap környékén. Az egyik ilyen érme, amely felkeltette az influencerek figyelmét, a Slothana ($SLOTH), amely figyelemre méltó eredményeket érhet el.

A Slothana ($SLOTH) bizonyítja, hogy nem csak a kutyás témájú mémérméknek szánnak nagy sikert.

Ez a Solana-alapú mémérme nem is olyan régen indult útjára, és az a tény, hogy néhány nap alatt több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze, igencsak biztató jel a jövőjére nézve.

A Slothana ($SLOTH) megmutatja magában azt a potenciált, hogy megismételje a többi vírusos Solana-alapú mémérme sikerét, amelyek hatalmas árrobbanást tapasztaltak.

A legbölcsebb tehát, ha gyorsan cselekszel, és minél előbb megnézed ezt az ígéretes mémérmét!

Megnézem a Slothanát

A Dogecoin20 ($DOGE20) egy másik nagy potenciállal rendelkező mémérme

Ezekben a napokban jelentős felhajtás övezi a legújabb kutyás mémérmét, ami az „eredeti” Dogecoin” evolúcióját képviseli: ez pedig nem más, mint a Dogecoin20 ($DOGE20).

Az „eredeti” Dogecoin-nal ellentétben a Dogecoin20 ($DOGE20) valódi hasznosságot tartogat. A Dogecoin20 ($DOGE20) nem csak passzív kereseti lehetőséget kínál a közösségnek, hanem egy csomó egyéb előnyt is.

Az Ethereum blokkláncba való integrációval a Dogecoin20 ($DOGE20) bővíti a felhasználási eseteket és növeli a biztonságot.

A felhasználók számára az ökológiára való összpontosítása is vonzó. A felhasználók a $DOGE20-ra sokkal jobb választásként gondolnak, mint az „eredeti” $DOGE-ra, mivel ez a továbbfejlesztett változat fix token-készletet kínál, így csökkentve az infláció esélyét.

Az eredeti $DOGE token összehasonlíthatatlanul fejlettebb változatának tekinthető $DOGE20 akár 100-szoros nyereséget is elérhet, ezért az influencerek úgy jellemzik, mint a legjobb mém érme, amit most érdemes megvenni!

Hallgass tehát a tapasztalt kripto influencerek tanácsára, és használd ki ezt a lehetőséget! Ragadd meg ezt a nagy potenciállal rendelkező mémérmét még a Doge Day előtt!

Megnézem a Dogecoin20 oldalát

Az eredeti Dogecoin ($DOGE) is berobbanhat a Doge Day után?

Vajon az április 20 az „eredeti” Dogecoin ($DOGE) értékét is megtolja? Vajon a Dogecoin ($DOGE) olyan látványos eredményeket fog elérni, mint amilyeneket az influencerek jósolnak a fent említett fiatal mémérméknek?

Ha a Dogecoin árfolyam történetét vizsgáljuk, akkor úgy tűnik, hogy igen.

A Dogecoin ($DOGE) jelenlegi értéke 0,1985 dollár körül mozog, és az előrejelzések szerint a Doge Day után az ára elérheti akár a 0,3 dollárt is?

A kriptoinfluencerek viszont okkal koncentrálnak az új mémérmékre az eredeti Dogecoin helyett.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

Ha a Doge Dayre gondolsz, mi az első mémérme, ami eszedbe jut? Sok kriptohasználónak a jól ismert Dogecoin ($DOGE) jutna eszébe először.

A kriptoinfluencerek elemzése alapján azonban a Dogecoin ($DOGE) egyike azon mémérméknek, amelyek számára a közelgő Doge Day nem fog igazi értéknövekedést hozni.

Néhány fiatal mémérme, mint a Dogeverse ($DOGEVERSE), a Slothana ($SLOTH) és a Dogecoin20 ($DOGE20) sokkal jobban profitálhat ebből a különleges Doge napból.

Már csak pár nap április 20-ig, így már nincs sok idő hátra, ezért tekintsd meg ezt a három nagy potenciállal rendelkező mémérmét!

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!