A beszámoló leleplezi a top 5 kripto bálnát

-

Az Arkham Intelligence, egy elismert blokklánc adatszolgáltató cég, nyilvánosságra hozta az öt legnagyobb kriptobálna kilétét, akiknek nyilvánosan ismert tárcacímei elképesztő 3,5 milliárd dollárnyi digitális vagyont tartanak.

E vagyon jelentős része, mintegy 35%-a, azaz 1,21 milliárd dollár azonban továbbra is hozzáférhetetlen az elveszett privát kulcsok és jelszavak miatt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Olvasson erről bővebben az alábbiakban!

Justin Sun vezeti a csapatot

Az élen Justin Sun, a Tron hálózat alapítója áll, aki 1,06 milliárd dollárral büszkélkedhet a kriptotárcájában.

Az ő birtoklása elsősorban 275 millió dollárból áll decentralizált USD-ben (USDD) és 237 millió dollárból a Tron natív tokenjében, a TRX-ben.

Míg Sun uralja a kriptoterületet, vagyonának jelentős része a saját stablecoinjában és a Tron tokenjeiben van lekötve.

Rain Lőhmus: Rejtett Ethereum

Rain Lőhmus, az észt LHV Bank alapítója 769 millió dollár értékű Ethereum tulajdonosa.

Sajnos ezek a pénzeszközök hozzáférhetetlennek minősülnek, mivel Lőhmus elvesztette a privát kulcsához való hozzáférést, így hatalmas Ethereum-állománya jelenleg elérhetetlenné vált.

Vitalik Buterin, Ethereum birodalma

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin a harmadik helyet foglalja el 757 millió dollárral, főként természetesen Ethereumban.

Buterin hatalmas birtoklása 245 425 ETH tokenből áll. Bár jelentős Ethereum-portfóliót tart fenn, a kriptovilág nagyon is tisztában van azzal, hogy aktívan részt vesz a közösségben és az Ethereum fejlesztésében.

Stefan Thomas Bitcoin-dilemmája folytatódik

Stefan Thomas, a Ripple korábbi technológiai igazgatója 442 millió dollárt birtokol Bitcoinban, de a birtoklását elérhetetlennek jelölték meg, miután elvesztette egy titkosított merevlemez jelszavát.

A kripto helyreállítási cégek próbálkozásai ellenére Thomas továbbra is ki van zárva több mint 7000 Bitcoinból, amelyeket még 2011-ben szerzett.

James Fickel & Digital Diversity

James Fickel kockázati tőkebefektető 436 millió dollárral kerekíti az első ötöt a különböző digitális valutákban.

A sokszínű Fickel portfóliója jól mutatja, hogy milyen széleskörű eszközök után érdeklődnek a magas profilú befektetők a digitális világban.

Figyelemre méltó megnevezések

Az Arkham top kriptotárcák listája túlmutat az első ötön: Patricio Worthalter korai befektető, aki 219 millió dollárt ural elsősorban Ethereumban, valamint Winslow Strong, a Cluster Capital általános partnere 27,5 millió dollárral digitális eszközökben.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A Litecoin kitörésének indokolása a Bitcoin feleződése előtt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!