A végső útmutató a kripto legjobban őrzött titkaihoz 2024-ben

-


Vendégbejegyzés


A kriptovaluták izgalmas birodalmában 2024 olyan évnek ígérkezik, mint eddig még soha.

A bikafutás teljes erővel zajlik, és mindenki a siker rejtett kulcsait keresi.

Ez a cikk leleplez néhány olyan, szigorúan őrzött meglátást és stratégiát, amelyek eddig elkerülték a nyilvánosságot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Bárki számára, akinek célja, hogy eligazodjon a vibráló piacon, ezek a kinyilatkoztatások kritikus előnyt jelentenek. Készülj fel a kriptotudás következő szintjének feltárására.

A BlastUP előértékesítése: A Blast ökoszisztéma 1. launchpadja élőben!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blaston, az élvonalbeli Layer 2 megoldáson, amely mindössze 35 nap alatt gyorsan elérte az 1 milliárd dollár összértéket zárolva.

A BlastUP sikere is nyilvánvaló, hiszen néhány hét alatt gyorsan összegyűjtött 4,6 millió dollárt, és ezzel magára vonta a hozzáértő korai befektetők figyelmét.

kripto

A BlastUP a „Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” mottót képviseli. A launchpad elsődleges célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy már a kezdetektől fogva fel legyenek készülve a sikerre.

A BlastUP token, a platform alapköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Gyorsabban növekedj és többet keress a BlastUP-al! <<

A BlastUP token tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint az Airdrop-hozzáférés, különleges jutalmak az IDO-kban, és a staking segítségével kamatot kereshetnek.

Ahogy a BlastUP előrehalad, továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat. A BlastUP gyorsan növekszik a vonzereje az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST, hogy a korai előnyöket felszabadítsd <<

A Celestia jelenlegi árdinamikája és óvatos optimizmus a jövőre nézve

A Celestia (TIA) árfolyama a közelmúltban vegyesen alakult.

Az érme értéke az elmúlt héten és hónapban 16,19%-kal, illetve 24,13%-kal csökkent.

Ugyanakkor, ha távolabbra tekintünk vissza, a TIA jelentősen, 205,99%-kal emelkedett az elmúlt hat hónapban.

Jelenleg az árfolyam 7,71 és 13,14 dollár között mozog. Az árfolyam mozgása korrekciót mutat a közelmúltbeli csúcsokról, a Stochastic és a MACD számok hűlő lendületre utalnak.

A Celestia számára előre tekintve az árfolyam a következő kihívást a 15,73 dolláros ellenállásnál találhatja, egy erősebb akadályt pedig a 21,17 dollárosnál.

A támasz lejjebb, 4,86 dollárnál található, és nincs meghatározott második támaszszint.

A remény és az óvatosság között egyensúlyozva a befektetők növekedési potenciált láthatnak, ha a rövid távú ellenállást meghaladja, amit a pozitív hathavi változás támogat.

A közelmúltbeli csökkenések azonban emlékeztetnek minket arra, hogy rövid távú visszaesés lehetséges.

A Simple Moving Averages és az RSI mérsékelt kilátásokat sugall, sem túlságosan túlhevültek, sem túlságosan lehűltek, ami óvatos optimizmust tesz lehetővé.

A Pepe kripto ármozgása és jelenlegi állapota

A Pepe (PEPE) árfolyama 0,00000355 és 0,00000763 dollár között ingadozik. Az elmúlt héten a PEPE árfolyama 35,12%-kal esett, az elmúlt hónapban pedig 31,97%-kal csökkent.

Az elmúlt hat hónapot összehasonlítva azonban az érme 701,43%-kal emelkedett. Az árfolyam mozgása jelenleg inkább korrekciós fázisra utal, mint folyamatos emelkedésre, amit a közelmúltbeli csökkenés is bizonyít.

A PEPE jövőjét megjósolni kihívás. A legutóbbi nyereségek optimizmusra adhatnak okot a további növekedéssel kapcsolatban, különösen az elmúlt hat hónap emelkedését figyelembe véve.

A rövid távú csökkenések azonban óvatos képet festenek. A 0,00000984 dollárnál lévő ellenállással és a 0,00000167 dollárnál lévő támasszal a PEPE némi ingadozást láthat.

Nagyon fontos figyelni, hogy képes-e áttörni ezeket a szinteket a világosabb irány érdekében.

Következtetés

A 2024-es kriptotér feltárása során egyértelmű, hogy az olyan érmék, mint a TIA és a PEPE nem biztos, hogy olyan nagy rövid távú növekedést kínálnak.

A reflektorfény a BlastUP-ra irányul. Ez a projekt kiemelkedik innovatív koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja miatt.

Az ígéretes lehetőségeket kereső befektetők a BlastUP-ot találhatják a legnagyobb potenciállal a társai között.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!